Ahoj,
vim, ze uz se to tu resilo, ale nejak se mi nepodarilo najit funkcni reseni.
Jake pouzivate pravidlo/a, aby jste zamezili lidem spamovat a neobjevila se Vase ip na spamlistu.
Nejake zde zminene jsen zkousel, ale ejhle, objevil jsem se na black list.
Diky za nakopnuti
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Spam list
Spam list
0 x
Na blacklistu se objevíš, když pošleš spam ...
Filtr na routeru (pokud to není opravdový L7 s deep inspection) ti odfiltruje jen na základě počtů.
Takže vždy je nenulová šance, že nějaký spam projde, minimálně ty, než zabere ten filtr.
mimochodem pokud hledám "spam" zde na fóru, najdu řešení už na druhé stránce ... viewtopic.php?f=5&t=9942&p=102886&hilit=spam#p102886
Filtr na routeru (pokud to není opravdový L7 s deep inspection) ti odfiltruje jen na základě počtů.
Takže vždy je nenulová šance, že nějaký spam projde, minimálně ty, než zabere ten filtr.
mimochodem pokud hledám "spam" zde na fóru, najdu řešení už na druhé stránce ... viewtopic.php?f=5&t=9942&p=102886&hilit=spam#p102886
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.