❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
podivne smerovani paketu na MK v bridge
podivne smerovani paketu na MK v bridge
takze rekneme ze nekdo stahuje z FTP, paket vstupuje pres Ether4 a vystupuje pres Wlan1(wds bridge) - je to nakonfigurovano cele jako bridge. Takto by to bylo v poradku jenze ty pakety lezou vsechny taky do Wlan3 a zahlcuji dalsi wds bridge + do vsech nezapojenych ETH portu . Na vsech rozhranich je zaply pouze ARP.Chova se to tak nejak jako hub coz je neprijatelne. setkal se s tim nekdo / co s tim Diky za informace [/code]
0 x
Maxik píše:takze rekneme ze nekdo stahuje z FTP, paket vstupuje pres Ether4 a vystupuje pres Wlan1(wds bridge) - je to nakonfigurovano cele jako bridge. Takto by to bylo v poradku jenze ty pakety lezou vsechny taky do Wlan3 a zahlcuji dalsi wds bridge + do vsech nezapojenych ETH portu . Na vsech rozhranich je zaply pouze ARP.Chova se to tak nejak jako hub coz je neprijatelne. setkal se s tim nekdo / co s tim Diky za informace [/code]
zrus bridge a mas pokoj
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:takze rekneme ze nekdo stahuje z FTP, paket vstupuje pres Ether4 a vystupuje pres Wlan1(wds bridge) - je to nakonfigurovano cele jako bridge. Takto by to bylo v poradku jenze ty pakety lezou vsechny taky do Wlan3 a zahlcuji dalsi wds bridge + do vsech nezapojenych ETH portu . Na vsech rozhranich je zaply pouze ARP.Chova se to tak nejak jako hub coz je neprijatelne. setkal se s tim nekdo / co s tim Diky za informace [/code]
ja bych zkusil na ty masine nahazet rucne potrebny routy do tabulky. I kdyz je to cele v Bridgi, nam to pomohlo.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..