No vyrobit .... když má člověk zácpu, tak to dá práci vyrobit... asi tak...
Obce tam jsou naexportované, jediné co museli vymyslet své, byly otázky a obrázky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ČTÚ tabulka
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČTÚ tabulka
0 x
Pokud mi to přijde taky, můj postup vyplňování bude stejný jak jsem psal minule :)
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi "sítí páteřního propojení" a "páteřní sítí" ?!
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
taktez :-/ jdu si s tim pohrat... random odpovedi samozrejme...
ta jejich "interaktivni" cast je fakt debilni, nehlede na to, ze se 3x ptaji na jeden a ten samy dotaz a v poslednim listu, kdyz jsem na nej uz odpovedel NE, se ta otazka zobrazi znovu...
Znamena to, ze kdyz kliknu ANO, tak nebudou vedet co s tim, protoze vyuzivaji stary software?

ta jejich "interaktivni" cast je fakt debilni, nehlede na to, ze se 3x ptaji na jeden a ten samy dotaz a v poslednim listu, kdyz jsem na nej uz odpovedel NE, se ta otazka zobrazi znovu...
Znamena to, ze kdyz kliknu ANO, tak nebudou vedet co s tim, protoze vyuzivaji stary software?

Naposledy upravil(a) aliney dne 26 Jul 2013 12:56, celkem upraveno 1 x.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Tak ono se většina těch údajů beztak točí kolem těch 30Mb na koncákovi, takže dámy a pánové, kdo z nás to má 
Pak už je to vyplňování jenoduché: NE, NE, NE, NE..

Pak už je to vyplňování jenoduché: NE, NE, NE, NE..

0 x
T-T
Hlavni je "nemit" 30M a optiku a je to na 4 minuty 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hm nam zatim nic neprislo, ale nemame datovku ... zaplat panbuh za ty dary 
jinak je to cele zase postavene na hlavu, zase nekdo nekomu naleje prachy do kapes at zijou dotace = kur*itele trhu

jinak je to cele zase postavene na hlavu, zase nekdo nekomu naleje prachy do kapes at zijou dotace = kur*itele trhu

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
jak je možná že jako právnická osoba nemáte datovku? dle zákona je to povinost pro právnické...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
protoze OS maji nejakou vyjimku ... je to neziskovka a ty to maji snad nejak dobrovolne
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
hmm tak proto tě nemohu najít na justici... OS no to má úlevy na všechno 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...