zdravím,
Chtěl bych nějaký nejlevnější router který má 2x wan jeden primární a jeden sekundární když vypadne konektivita na primárním tak se automaticky přepne na sekundární a potom zpět do té doby než bude nahozen ten primární? Je nějaká možnost za levnější peníz sehnat tento hardware? Za každý odkaz na zařízeni budu rád. Děkuji
S pozdravem Petr.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jaký HW pro 2x WAN
mikrotik.
už se to tu 100pro řešilo, hledej!
už se to tu 100pro řešilo, hledej!
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Walkeer píše:rb750
Tento typ mě zaujal značkou i cenovou přijatelností ale mám pocit, že nesplňuje to co požaduji.
0 x
0 x
Splňuje ... Jenom to tam nenaklikáš třemi stisky myšítka a pár čísly na klávesnici.
newster píše:Walkeer píše:rb750
Tento typ mě zaujal značkou i cenovou přijatelností ale mám pocit, že nesplňuje to co požaduji.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Kdybys měl zájem možná bych se zbavil TL-R480T+ Ver 2.2. Má to 2xWAN a 3xLAN, umí to Load Balancing a nějaký přepínání na zálohu to určitě taky zvládne - koukni do manuálu.
0 x