❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
jihad

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod jihad » 12 years ago

DRAKK píše:Ahoj, může se mi ozvat do PM někdo, kdo to má nasazené s ISPADMINEM. Nedaří se mi to rozchodit. Díky DRAKK

Dobrý den,

posílal jsem Vám hotové řešení pro ISPadmina. Pokud se Vám to i přesto nedaří implementovat ozvěte se mi zítra a můžu to zařídit za Vás.

Petr Dziacký
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Jeden náš člen vám vzkazuje, že to máte celé moc složité, i ceník ... :-) Nedalo mi to sem napsat.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sledovanitv.cz » 12 years ago

Byť tedy netuším, co tím prohlášením přesně sledujete, uznávám, že jednodušší by to být mohlo a taky bude. Vždy ale jen do určité míry.

Bylo by krásné prodávat sledovanitv.cz přímo koncovým zákazníkům po kusech stejně jako rohlíky v pekárně, bohužel nám to ale různé licenční, zákonné a jiné závazky neumožňují... kdyby to jen trochu šlo, už by to tak dávno fungovalo. Věřte mi.

Jen mi moc není jasné, jak se "váš člen" dostal k ceníku sledovanitv.cz. Členové sdružení/zákazníci mají sledovanitv.cz zpravdila zdarma, takže nerozumím tomu, proč by se vůbec pídili po nějakých velkoobchodních podmínkách.
0 x
tým sledovanitv.cz

ludvik

Klííd ... Prostě informace, že zpřístupňovací poplatek je 0 a kredit stojí korunu, ale nelze je zakoupit je pro něj prostě moc složitá. Vidí logicky jen to, co tam vy napíšete.

Myslel jsem, že to pochopíš jako (ironický) povzdech nad mentální jednoduchostí některých lidí :-)
----

Ale když už jsme u toho - smazat věci, které nemají smysl by za úvahu stálo. Třeba zrovna odkaz na ceník a odkaz na registraci jinou než přes partnera (v případě, že jde požadavek právě z partnerské sítě).
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

cenik a moznost nakupu kreditu ma vyuziti do budoucna, pro premiove balicky a treba predplatzne na archiv ci TS .... tak to vnimam ja
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ludvik

Viktore ... možná stejná budoucnost, jaká já plánuji koupit O2.

Bylo by krásné prodávat sledovanitv.cz přímo koncovým zákazníkům po kusech stejně jako rohlíky v pekárně, bohužel nám to ale různé licenční, zákonné a jiné závazky neumožňují... kdyby to jen trochu šlo, už by to tak dávno fungovalo.

Dle tohoto to nebude nikdy, případně opravdu daleko, tedy ty odkazy tam jsou zbytečné. A nejspíš budou i potom, neboť se domnívám, že to bude věc partnera ... takže koncákovi jsou ty informace zde vcelku k ničemu.

To je fuk, stejně se všem nezavděčíme :-)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

nevim co je na srpnu tak velka budoucnost, TS uz jede a tedy je mozne jej lidem nabidnout ... jak jsem naposledy resil, maji v planu to delat prave pomoci klientova predplaceni
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

jo takhle, stačilo zmínit webové rozhraní - já myslel aktuální velkoobchodní ceník :)

Jednodušší web jsem sám dlouho prosazoval, bohužel to kvůli úzké provázanosti se systémem zřejmě nelze snadno uskutečnit. Zkus mi do SZ (nebo ještě lépe podpora@sledovanitv.cz) poslat adresy stránek, které jsou neaktuální nebo matoucí. Zkusím s tím něco provést. Díky.
0 x
tým sledovanitv.cz

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 12 years ago

Mam/mel jsme stejny problem jako Ludvik.
Zakaznik nasel ve svem klientskem uctu Sledovani TV nejakou polozku za 0 kc a dozadoval se sluzby zdarma.
ja mu to vysvetlil a nejak sem to dal neresil.
Jedna se o uplne prihlaseni zakaznika. Asi seznam sluzeb. Ted uz tam neni 0 kc.

No ja to nejak nerseim.

sledovanitv.cz píše:Byť tedy netuším, co tím prohlášením přesně sledujete, uznávám, že jednodušší by to být mohlo a taky bude. Vždy ale jen do určité míry.

Bylo by krásné prodávat sledovanitv.cz přímo koncovým zákazníkům po kusech stejně jako rohlíky v pekárně, bohužel nám to ale různé licenční, zákonné a jiné závazky neumožňují... kdyby to jen trochu šlo, už by to tak dávno fungovalo. Věřte mi.

Jen mi moc není jasné, jak se "váš člen" dostal k ceníku sledovanitv.cz. Členové sdružení/zákazníci mají sledovanitv.cz zpravdila zdarma, takže nerozumím tomu, proč by se vůbec pídili po nějakých velkoobchodních podmínkách.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Na dost věcí byla deadlajna k 1.8. tak se ptám jak to vypadá?
0 x

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Vypadá to celkem dobře :) Konkrétní odpovědi na konkrétní dotazy spíše na partner@sledovanitv.cz
0 x
tým sledovanitv.cz

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 12 years ago

Zdravím, já myslím, že to bude zajímat hodně lidí, těch emailů byste museli psát moooc :) .
Určitě nás zajímají informace o:
- settopboxu
- timeshift funkcionality
- PVR - nastavení nahrávání pořadu
- prémiovém obsahu

Kdy ty funkce budou hotovy a kdy je budeme moci nabízet našim uživatelům, a za jakých podmínek.
Můžete to dát také jako aktualitu na Vaši wiki.sledovanitv.cz .
Díky.

sledovanitv.cz píše:Vypadá to celkem dobře :) Konkrétní odpovědi na konkrétní dotazy spíše na partner@sledovanitv.cz
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

Laibir

Příspěvekod Laibir » 11 years ago

Také vám nejede zvuk u Relax?
0 x

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sledovanitv.cz » 11 years ago

Díky za upozornění. Zrovna Relax se chová velmi nestandardně, protože několikrát denně mění ID zvukové stopy. Chyba tedy nebyla úplně na naší straně, ale zkusíme s tím něco provést.
0 x
tým sledovanitv.cz

disk

Příspěvekod disk » 11 years ago

Mohu dostat demo na Vaší službu? Děkuji
0 x