Chlapi, zkuste si uvědomit jednu věc. Děláte ten business pro to, aby se pár vychcánů cítilo dobře, nebo proto, abyste vedli živnost, která Vás zabezpečí a Vaším zákazníkům přinese unikátní službu stejně jako od místního řezníka, zelinář, zahradníka, elektrikáře. Jste součástí komunity? Pokud ano, musíte cítit, že Vás komunita bere a klidně Vám dá i víc, ale maj svého internet kluka, který jím s ledasčím pomůže.
Vzpamatujte se a používejte hlavu. Každý jeden z nás co tu jsme víme, za kolik jsme ochotni službu nabízet a jaká je její tržní cena. Cena 252Kč alias 208Kč je částka, která do našich šířek nepatří. Ten kdo se jí podbízí (doslova a do písmene) je vědomý podvodník a hledá lidské trosky, které mají problém spočítat si kolik je 1+1. Člověk s prvními 5 třídami základního vzdělání zcela jasně chápe, že 4*252 + 8*505Kč dělá 420,7Kč, měsíčně. Ten kdo od Vás odejde protože, bude platit místo 350Kč 420Kč, je dle mého součástí sociálního materiálu, který lze označit za toxický.. Vězte, že si těch 8 měsíců + 3 měsíce výpovědi budou připomínat, jak u Vás bylo dobře.
Nepodléhejte panice. Firmy typu UPC, O2, TS a jiné jsou pouhými efekty svých manažerů, kteří nejsou placeni od výsledku v účetnictví, ale od počtu ulovených duší a tomu podřizují vše, i výnosovou ekonomiku firmy, ačkoliv ta nákladová je jasně v rozporu. Poskytovat internet pod 350Kč s daní je čirej hazard. Důkazem jsou ceny v okolí.. Ve státech internet pod 30 dolaru za 10mbit nejde, rakousko 20E, Německo 20E. My to děláme tak, že pokud nám někdo zavolá, že si pořídí laciné ADSL, že má cenu 250 za m, ptáme se na jak dlouho. Všichní vypálí na rok, my řekneme na 4 měsíce. Ti se 6 třídami základky zmlknou a my je dorážíme tvrzením: Když nám to podepíšete na 24 měsíců, dostanete na 4 měsíce internet zdarma za jednorázový poplatek 1000Kč. Ty chytřejší zastřihaj ušima a je klid, ti blbější na to kývnou.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
Re: akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam Michale internet za 300 uz vice jak deset let .... rychlosti se meni, ale cena zustava. Dlouho se presvedcuju, ze pod tri kila proste nema smysl jit ... ale prave ty chvile kdy kolem letaji nabidky velkych a nam lide chodi na firmu nadavat, ze je okradame, tak tyhle chvile ve me vyvolavaji myslenky jestli delam spravne ....
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktore taky jedu od zacatku za 300 a pod tuhle cenovku nejdu to to radeji prodam cely nez delat otroka a premejslet jestli mam nasetreno dost abych dal na vysilac poradnou antenu nebo waveant
, kdysi sem delal v mirne jinem it/slaboproudem odvetvi nasi ekonomiky a kdyz tam zacali nektere firmy podstrelovat ceny jen aby dostali zakazky tak vim jak to dopadlo ... ano trvalo nejakou dobu ale krute na to dojeli a udrzeli se vetsinou ti kteri nesli pod cenu radsi toho meli min ale ziskoveho kseftu , cesta dame tam nejlevnejsi material namontujou to mongolove hlavne ze mam kseft je cesta do pekel ... material se pak musel nahradit protoze ultralevnej stal za kulovy , mongolove to zkurvily a musel to jit predelat nekdo kdo to umel a ten si nechal zaplatit takze zakazka ve finale v minusu .... nejsem charita jsem zivnostnik , i kdyz charity jsou kdyz koukam kolem kua vydelecnej kseft ....

0 x
Viktor Novotný píše:tak ja mam Michale internet za 300 uz vice jak deset let .... rychlosti se meni, ale cena zustava. Dlouho se presvedcuju, ze pod tri kila proste nema smysl jit ... ale prave ty chvile kdy kolem letaji nabidky velkych a nam lide chodi na firmu nadavat, ze je okradame, tak tyhle chvile ve me vyvolavaji myslenky jestli delam spravne ....
A v čem je problém? Udržet je za každou cenu? Člověk, který toto tvrdí, to nemá v hlavě v pořádku. Vím, že jste v docela razovitem regionu, ale tohle je moc.. Když něco podepíšu - dobrovolně a potom tvrdím, že mě někdo okrádá... No to je o tom prvním stupni ZŠ. Mě by jenom zajímalo, jestli to samé vyřvává u účtú za elektriku, plyn nebo vodu. Tam ty ceny posledních 20 let rostou..
My třeba pravidelně zdražujeme, jak roste DPH

Pro tyhle lidi mám jednoduchou odpověď: Pokud si myslíte, že Vás okrádáme, tak já teď zavolám na policii, oni přijedou zjistit stav, vy můžete podat trestní oznámení a když se ukáže, že Vás okrádáme, samozřejmě vše vrátíme.
A argument, že je někdo levnější? Taky máme: Vážený pane, nesouhlasím s Vámi a myslím si, že Vy když budete někomu platit 250 Kč za internet a měsíc, tak jsem bytostně přesvědčen, že ten kdo to za 250 Kč prodává je buď okrádán, nebo Vám prodává úplně něco jiného než si kupujete od nás.

Ono to i těm slaboduchým po chvíli dojde.. Víte jak se potom cítí době být aspoň na chvílí zlodějem on sám? vždyť to to je psychologická pomoc na 4 měsíce. Potom se zlodějem stane zase někdo jiný..
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se sverim s dnesnim pribehem -
Zakaznik dostal retencni nabidku 235 Kc 40mbps fdx na optice na 24 mesicu od Centria - Repy
Zakaznik sam uvedl ze si je vedom ze je to ulet a radeji zustane u Neuronu
jsou to magori a ta firma je neprodejna, kazdy rok prodela Centrio 50 mega coz je vyse jejich trzeb.
Co to znamena ?
Ze kdyby zakaznikovi prodali 40mbps za 470 kc, tak se dostanou v hospodarskem vysledku na nulu
)
Proc by to ale delali ze ?
Ja si nestezuji, ja jsme klidnej
)
Zakaznik dostal retencni nabidku 235 Kc 40mbps fdx na optice na 24 mesicu od Centria - Repy
Zakaznik sam uvedl ze si je vedom ze je to ulet a radeji zustane u Neuronu
jsou to magori a ta firma je neprodejna, kazdy rok prodela Centrio 50 mega coz je vyse jejich trzeb.
Co to znamena ?
Ze kdyby zakaznikovi prodali 40mbps za 470 kc, tak se dostanou v hospodarskem vysledku na nulu

Proc by to ale delali ze ?
Ja si nestezuji, ja jsme klidnej

Insider píše:Viktor Novotný píše:tak ja mam Michale internet za 300 uz vice jak deset let .... rychlosti se meni, ale cena zustava. Dlouho se presvedcuju, ze pod tri kila proste nema smysl jit ... ale prave ty chvile kdy kolem letaji nabidky velkych a nam lide chodi na firmu nadavat, ze je okradame, tak tyhle chvile ve me vyvolavaji myslenky jestli delam spravne ....
A v čem je problém? Udržet je za každou cenu? Člověk, který toto tvrdí, to nemá v hlavě v pořádku. Vím, že jste v docela razovitem regionu, ale tohle je moc.. Když něco podepíšu - dobrovolně a potom tvrdím, že mě někdo okrádá... No to je o tom prvním stupni ZŠ. Mě by jenom zajímalo, jestli to samé vyřvává u účtú za elektriku, plyn nebo vodu. Tam ty ceny posledních 20 let rostou..
My třeba pravidelně zdražujeme, jak roste DPHa nikdo neřve, třeba je to recept. Naopak, když někdo včas nezaplatí rozdíl, cítí se provinile.. Ale nula, která vidí, že se někdo nechává systematicky odrbávat už 10 let a pořád je mu blbé zvednout cenu, protože by přišel do řečí je ideální subjekt k citovému nátlaku.
Pro tyhle lidi mám jednoduchou odpověď: Pokud si myslíte, že Vás okrádáme, tak já teď zavolám na policii, oni přijedou zjistit stav, vy můžete podat trestní oznámení a když se ukáže, že Vás okrádáme, samozřejmě vše vrátíme.
A argument, že je někdo levnější? Taky máme: Vážený pane, nesouhlasím s Vámi a myslím si, že Vy když budete někomu platit 250 Kč za internet a měsíc, tak jsem bytostně přesvědčen, že ten kdo to za 250 Kč prodává je buď okrádán, nebo Vám prodává úplně něco jiného než si kupujete od nás.![]()
Ono to i těm slaboduchým po chvíli dojde.. Víte jak se potom cítí době být aspoň na chvílí zlodějem on sám? vždyť to to je psychologická pomoc na 4 měsíce. Potom se zlodějem stane zase někdo jiný..
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to mas nejake uvedomele zakazniky, u nas by po tomhle skocil kazdy
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Nemá, opravdu nemá smysl držet takové zákazníky za každou cenu. Odejdou, přijdou jiní. A ti, co odešli, nebudou říkat sousedům: "Ty Jarine, ten můj novej net je absolutní bomba"! protože jednoduše nebude kvalitativně srovnatelnej s vaším netem. Takže se nebojte, že by se to nějak rozkřiklo.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
vazeni jak se u vas chova O2 na zadost nekoho o net kdo nema pripojku ? zrizuji, za jak dlouho ci vubec nezrizuji ? v mem kraji se na nove pripojky hazi prudky boban, kdo pevnou nema, ma smolika...z technickych duvodu nelze zridit...a lidi jdou logicky na bezdrat, se skripenim zubu, ze mohli mejt 20/2
ale tak aspon ze maj nejaky net no...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
ja mam na ostravsku/opavsku velmi podobnou zkusenost.. Nejlepsi na tom, je to, ze lidem obchodaci tu pripojku slibi, pak delaji mrtveho brouka na nakonec jim reknout ze nejde zridit
pak za mnou ti lidi prijdou na nadavaji na 02 jak cert 

0 x
Jan Ptáček
Nove pripojky je silenost nad silenost .... jednomu zakaznikovi co puvodne chtel vodoprdy tak mu rekli 6000 za to ze mu natahnou kabel na barak , jednalo se asi o 10metrovej preves plus ukotveni do jeho baraku tak je psolal do ....
a podobnejch zkusenosti je tu vic , nemas pripojku zaplat si ji pak muzes mit net ....
a podobnejch zkusenosti je tu vic , nemas pripojku zaplat si ji pak muzes mit net ....
0 x
Centrio asi neni treba resit.. Tech historek, jak jsou v kelu a kdesi cosi tu jiz bylo. Pokud jsou v cervenych a majitelum to nevadi.. Tim lip pro zakazniky 

0 x
Viktor Novotný píše:Tak se nam na kancelari zacinaji obevovat lide co tvrdi, ze t-mobile ma akcni nabidku 25 Mbps za 250,- ... bez omezeni, garantovane atd ... nejak se me tomu nechce verit a tak jsem gogloval, jenze ... nic ... jedine co se tomu priblizuje ale je to aaaaz atd ... je za 405 kc ... tak ja nevim, vite o tom nekdo neco ?
diky
Ptali jste se jich u té přepážky na víc věcí? Dnes jsem měl telefonát od zákazníka že mu chodí nabídky 21Mbs za 250Kč od T-Mobile. Měl jsem za to že je to ADSLko, ale teď mi to spíš přijde jako teoretická rychlost u mobilního připojení. Každopádně o té nabídce víc nevěděl, ale je z menší obce kde je ADSLko tak 2-3Mbs a EDGE s odřenýma ušima. Za to jeho telefon patřil do rozsahu čísel T-Mobile. Takže bych chtěl vědět zda to je ADSLko nebo mobilní a hlavně na jak dlouho je ta cena zda 4,6 nebo 12 měsíců a jak dlouho je pak úpis předpokládám na 2 roky? Nebo 4-6měsíců za 250Kč a pak za 500 + úpis na 12 měsíců?
Za určitých podmínek mi ta nabídka z pohledu T-mobile nepřijde jako prodělečná.
0 x
ppp76 píše:Ted definuj ty podminky .....
Ty jsou snad nasnadě - pokud dají 4-6 měsíce za 250Kč a mají úpis na 24 měsíců (řekněme že bude platný i po novém znění zákona). Tak si vem do ruky kalkulačku a spočítej si sám za kolik to ve výsledku dají. Mě zatím zajímají technické a obchodní podmínky kolem a ty zatím nikdo přesně zde neřekl.
0 x
Tož jsem znásilnil operátorku T-mobile a mělo by to být takto:
ADSLko za 700 pokud máte aspoň za 99Kč studentský tarif nebo jakýkoliv jiný tarif tak sleva z toho 300 takže při studentovi je to paušál + ADSLko za 499.
Mobilní až 42Mbs a tam cena co si vyhádáte + FUPka 10 a 30GBs.
Žádné ADSLko za 250Kč "prý" akce neběží. Takže pokud běží tak o nich asi běžní operátoři nevědí.
ADSLko za 700 pokud máte aspoň za 99Kč studentský tarif nebo jakýkoliv jiný tarif tak sleva z toho 300 takže při studentovi je to paušál + ADSLko za 499.
Mobilní až 42Mbs a tam cena co si vyhádáte + FUPka 10 a 30GBs.
Žádné ADSLko za 250Kč "prý" akce neběží. Takže pokud běží tak o nich asi běžní operátoři nevědí.
0 x