❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	vtipné fotografie
cihloveho komina ? dyt to unese auto...jakypak copak...hlavne ze je tam misto, sup tam dalsi konzoli  

0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 
						No koukam aktualni foto , tak uz jim tam zas visej kabliky nejaky vzduchem   n atej fotce to nevypada ale ten komin je fakt bytelnej a pokdu mam info tak tu kontrukci co tam nalepily snad pocital i statik takze bych se teho vubec nebal
 n atej fotce to nevypada ale ten komin je fakt bytelnej a pokdu mam info tak tu kontrukci co tam nalepily snad pocital i statik takze bych se teho vubec nebal

n atej fotce to nevypada ale ten komin je fakt bytelnej a pokdu mam info tak tu kontrukci co tam nalepily snad pocital i statik takze bych se teho vubec nebal
		0 x 

Co to je na té příhradě vlevo za anténu pod tím bubnem, ten dlouhý robertek? Je to snad na každé opičí telco věži, některé jsou zploštělé,jakoby v tom byla zavřená yagi.

0 x 
			T-T
						Sice to neni foto ale video, sice je to v anglictine, ale kazdy rychle pochopi o co tam jde a jak je jednoduche zdvojnasobit rychlost wifi pomoci slehace 
http://youtu.be/ED5vl6IYto0
1:40 je to i se SpeedTestem, takze to jakoze vazne funguje Jdu to dopsat do prirucek pro uzivatele...
 Jdu to dopsat do prirucek pro uzivatele...

1:40 je to i se SpeedTestem, takze to jakoze vazne funguje
		0 x 
			kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
						Aneb jak zvysit prodej rucnich slehacu   

si udelam letak ke kazde domaci wifine rucni burst slehac zdarma

0 x 

Domeček kosa za SXTečkem  

- Přílohy
- 

- SAM_3300.JPG (251.82 KiB) Zobrazeno 2297 x

- 

- SAM_3298.JPG (225.07 KiB) Zobrazeno 2297 x

0 x 

aliney píše:Sice to neni foto ale video, sice je to v anglictine, ale kazdy rychle pochopi o co tam jde a jak je jednoduche zdvojnasobit rychlost wifi pomoci slehace
1:40 je to i se SpeedTestem, takze to jakoze vazne fungujeJdu to dopsat do prirucek pro uzivatele...
A počkej až vymyslí udělátko s elektrickým šlehačem, které po roztočení bude lépe rozrážet vlny z antény po místnosti a tím docílí 4x rychlejšího internetu oproti běžné wifině.
		0 x 

pcwifi píše:cihloveho komina ? dyt to unese auto...jakypak copak...hlavne ze je tam misto, sup tam dalsi konzoli :)
Jojo, cihlového komína. Na tlak seshora auto zřejmě udrží, ale když tam nahážeš pár 60cm antén, tak z bohu při poryvech větru to už tak ideální není :)
		0 x 

to je starost majitele komina  

0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 
						přece to mají vystuženo těma  konzolama
Edit :Myslím na něco jinyho než píšu a pak je to tady

Edit :Myslím na něco jinyho než píšu a pak je to tady

Naposledy upravil(a) shooter dne 18 Jul 2013 11:59, celkem upraveno 1 x.

0 x 

doprkynka tak snad : tema konzolama nebo temi konzolami
 doprkynka tak snad : tema konzolama nebo temi konzolami   ty mít zajýmavá češťýn
  ty mít zajýmavá češťýn
		0 x