❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
20 nebo 40 mhz šířka pásma
Re: 20 nebo 40 mhz šířka pásma
Co je to?
Naposledy upravil(a) PTPStudio dne 05 Jun 2013 04:54, celkem upraveno 2 x.
0 x
PTPStudio píše:Jeden clovek kterého ty znas pise do diskuzi po celem netu.Zrovna nejaky tvůj konkurent který te stve tak to jsem urcite ja?!Jestli taky když doma otevres dveře na zachod tam nemas toho svého konkurenta stim jeho cirkusem.Myslim ze stebou to bude trochu jinak!Vsichni jsou blbci jenom ty jsi borec co?Ty se spis přiznej co tam mas za komedii zvanou wifi
No no, nerad jsem se dotknul tvého ega

Jednak jsem nemluvil o konkurenci, ale o skautovi. Toho, že by mohla tato osoba být konkurence, toho se bojím asi nejmíň

A nesere mě jenom on. Serou mě všichni, co o tom vědí kulové a za pár korun chtějí uplést z hovna bič. Pak vlezou sem na fórum tahat rozumy a když jim někdo chce pomoct
a dá mj. i dobrou radu, kde dělají chybu (ostatně, je to k dobru nás všech), tak ho ještě pošlou do prdele.
Evidentně jsem se tě dotkl tím cirkusem.. no a co, já mám taky cirkus, všichni máme cirkus. Tak se hned neprč.
0 x
T-T
Však vpohode nic se nedeje.Jasne na vetsi ISP ktery ma giga pripojku a desitky klientu na jednom sektoru tak to je pochopytelne.Reknu to tak wifi bych si jak pripojku do domu nedal.Jedine v pripade největší nouze.Optika nebo ty dsl nebo přes kabelovku všechno je lepsi nez wifi.Ty pripojky co to tahate téma spojema z nejvysich bodu ci domu z velkych mest a ty vase agregace to je pak cirkus.Nekde vypadne proud po ceste spoje nebo restartujes a nejede internet.Nehlede na ruseni a zmeny počasí zatece ikdyz mas jak dobře zaizolovano protože zarizeni mrazem letem starnou bourka spalena lanka, vyrostou stromy nebo postavi novou budovu atd.WIFI je nejhorsi varianta internetového pripojeni.Ja to netaham přes desitky spoju s odbockama a další agregace to je hnus!Kabl je kabl.ALe vam nepomuze ani deset mimo anten jak jsem psal protože ty Vase spoje nekde z Prahy Brna nebo velkych serveru jsou po ceste tak vytizene ze je to vůbec zazrak ze to aspoň v nejakou denní hodinu jde.Vikendy a vecery na wifi to musí byt show.Nechci se nikoho dotknout ale wifi ISP je to tragedie.Me tady urazite a zesměšňujete když se slusne zeptam na zacatecnicke otázky ale když Vam napisu pravdu tak minite vyskotcit z kuze.Co nechcete aby Vam delali druzi nedelejte Vy jim.Jednoducha zivotni pravda.A prestante tu vyhrozovat forum je zacatecnicke téma a verejne!
Naposledy upravil(a) PTPStudio dne 05 Jun 2013 04:59, celkem upraveno 1 x.
0 x
Dejte mu ban a zamknete forum jen pro ISP.
Tohle je fakt posledni kapka. Pousti do vsesmeru VDSL 40M a jeste bude poucovat.
Tohle je fakt posledni kapka. Pousti do vsesmeru VDSL 40M a jeste bude poucovat.
0 x
Wifi povazujes za spatnou a sam ji provozujes, neprotirecis si? Vis ono to tve skvele DSL nebo kabelovka neni vsude a i kdyz je, tak je to nekdy hruza.
Kdyz nechces resit zatecene konektory atd., jak pises, tak at si kazdy z tvych uzivatelu koupi ADSL a mas klid
Kdyz nechces resit zatecene konektory atd., jak pises, tak at si kazdy z tvych uzivatelu koupi ADSL a mas klid

0 x
Na neho nema cenu snad ani reagovat 
Jedine - tak si zakopej optiku, kdyz jinak nemuzes. Me ma WiFi sit jede dobre, ale pokud tobe nestaci a rypes tak kopej nebo dej vsem ADSL.
JJ primlouvam se za forum ciste pro ISP.
Ale abych jen nenadaval. OmniTik neni spatny pro klienty do 500m, navic kanalu neni moc alespon u nas a jsou obsazene nekolikrat.

Jedine - tak si zakopej optiku, kdyz jinak nemuzes. Me ma WiFi sit jede dobre, ale pokud tobe nestaci a rypes tak kopej nebo dej vsem ADSL.
JJ primlouvam se za forum ciste pro ISP.
Ale abych jen nenadaval. OmniTik neni spatny pro klienty do 500m, navic kanalu neni moc alespon u nas a jsou obsazene nekolikrat.
0 x
Me tady urazite a zesměšňujete když se slusne zeptam na zacatecnicke otázky ale když Vam napisu pravdu tak minite vyskotcit z kuze.Co nechcete aby Vam delali druzi nedelejte Vy jim.Jednoducha zivotni pravda.A prestante tu vyhrozovat forum je zacatecnicke téma a verejne!
0 x
Ode mne tam zadnou urazku nevidim, pouze kritiku.
Asi mas pravdu, ale podle toho jak jsi zkritizoval WiFi kvalitu a to ze pojedes jenom na kabelu nebo min optice (vse ostatni je dle tebe ...) neco vypovida.
Kazdopadne OmniTika se neboj pojede slusne, jenom musis najit volny kanal.
Jo a jeste k te tvoji kritizovane agregaci, v ramci jedne site pokud komunikujes jenom mezi klienty a nejde to pres net ji ani moc uplatnovat nemusis, samozrejme zalezi na zatizeni "tvych" uzlovych bodu jak WiFi tak klidne i optiky, do internetu to ridit musis jinak ti to nekdo vysosne ani se nenadejes.
Asi mas pravdu, ale podle toho jak jsi zkritizoval WiFi kvalitu a to ze pojedes jenom na kabelu nebo min optice (vse ostatni je dle tebe ...) neco vypovida.
Kazdopadne OmniTika se neboj pojede slusne, jenom musis najit volny kanal.
Jo a jeste k te tvoji kritizovane agregaci, v ramci jedne site pokud komunikujes jenom mezi klienty a nejde to pres net ji ani moc uplatnovat nemusis, samozrejme zalezi na zatizeni "tvych" uzlovych bodu jak WiFi tak klidne i optiky, do internetu to ridit musis jinak ti to nekdo vysosne ani se nenadejes.
0 x
[quote="Ladik"]Ode mne tam
Naposledy upravil(a) PTPStudio dne 05 Jun 2013 21:00, celkem upraveno 1 x.
0 x
to sou naprosto šílený otázky. Pokud budou lidi psát přes nějakej instant messenger tak řádově ve stovkách 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Původně jsem měl sto chutí napsat některému z moderátorů, aby toto téma zamknul, protože prvotní dotaz byl zodpovězen (k plné nespokojenosti tazatele
)
Ale jak se dívám, může se celé téma rovnou smazat, protože skoro všechny jeho příspěvky jsou oseknuté a celá diskuse tak nemá hlavu ani patu.
A děje se to skoro u všech jeho příspěvků i v jiných tématech, WTF?????

Ale jak se dívám, může se celé téma rovnou smazat, protože skoro všechny jeho příspěvky jsou oseknuté a celá diskuse tak nemá hlavu ani patu.
A děje se to skoro u všech jeho příspěvků i v jiných tématech, WTF?????
0 x
T-T
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Co to je za způsoby měnit v průběhu diskuze svoje původní dotazy podle toho jak se to hodí nebo je mazat?
Jednoduchá odpověď na původní otázku: "20MHz".
Jdu se poradit s Viktorem a Tomem, tohle tady na foru snad ani nemůže zůstat...
Jednoduchá odpověď na původní otázku: "20MHz".
Jdu se poradit s Viktorem a Tomem, tohle tady na foru snad ani nemůže zůstat...
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet