❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Routerovaní do bridge z pptp

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
zacatecnik1980

Routerovaní do bridge z pptp

Příspěvekod zacatecnik1980 » 12 years ago

nekamenujte mě za tento příspěvěk poradil by mi někdo kde mám chybu v tom routerovani

potřebuji proroutrovat pppt do rozsahu bridge 192.168.200.0

Obrázek

Tomáš Břinčil píše:
zacatecnik1980 píše:
Tomáš Břinčil píše:Nevykládej si to po svém. Forum je pro začátečnické dotazy a začátečníky samotné. Ale je slušností pro zachování nějaké formy dodržovat určité zásady, jestli ti to dělá problém, tak tě nikdo nenutí přispívat.

tak sem změnil název příspěvku tak to snad bude takhle dobrý

ok
Naposledy upravil(a) zacatecnik1980 dne 01 Jun 2013 20:16, celkem upraveno 2 x.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

pokud se jedna o ten radek s DS priznakem, tak podnim mas radek, ktery ti rika ze rozsah 200.0 je prirazen na nejaky bridge a ta neaktivni routa je pro nejaky pptp iface...
0 x
Jan Ptáček

zacatecnik1980

net.work píše:pokud se jedna o ten radek s DS priznakem, tak podnim mas radek, ktery ti rika ze rozsah 200.0 je prirazen na nejaky bridge a ta neaktivni routa je pro nejaky pptp iface...

jj muzes mi to nejak blize objasnit dekuji

neaktivni takze proto mi teda si to pptp neroutruje do toho bridge ?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

tezko radit, neznam podrobnosti vubec... zkus nastinit topologii, co kam chces routovat, jak to mas nastavene...
0 x
Jan Ptáček

zacatecnik1980

net.work píše:tezko radit, neznam podrobnosti vubec... zkus nastinit topologii, co kam chces routovat, jak to mas nastavene...

potřebuji aby pptp spojeni bylo preroutrovano do bridge kde je rozsah 192.168.200.0 (takže abych se do nej dostal)
0 x