❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Atheros - Ovsilink

Návody a problémy s konfigurací.
zavadils
Kontaktovat uživatele:

Atheros - Ovsilink

Příspěvekod zavadils » 18 years ago

Zdravím, mám atheros 5006x a v režimu AP bridge když k ní připojím ovislink 5460 tak se spojí nicméně však nejde vůbec nic ani ping. v logu to píše že se ap připojilo ale hned na to to hodí hlašku :
wlan1:00:4F:62:06:AB:37 conected
wlan1: data from uknown device 00:4F:62:06:AB:37, sent deauth

Neví někdo co stím?
Dík za cokoli
0 x

HoT

Příspěvekod HoT » 18 years ago

no pouzivam stejnou konfiguraci a bez problemu. V jakem modu je ten ovis?
0 x

zavadils
Kontaktovat uživatele:

ovislink je v modu client. atheros pouze prijimá ale už neodešle ani byte.
0 x

teo

Příspěvekod teo » 18 years ago

zavadils píše:Zdravím, mám atheros 5006x a v režimu AP bridge když k ní připojím ovislink 5460 tak se spojí nicméně však nejde vůbec nic ani ping. v logu to píše že se ap připojilo ale hned na to to hodí hlašku :
wlan1:00:4F:62:06:AB:37 conected
wlan1: data from uknown device 00:4F:62:06:AB:37, sent deauth

Neví někdo co stím?
Dík za cokoli

Něměnils délku paketu nebo časování? Zkus nastavit paket o max. délce 450, podobný problém byl s 1120 a tohle bylo řešení.
Pokud nepomůže napiš verzi firmwaru toho ovise.
0 x

zavadils
Kontaktovat uživatele:

To jsem taky zkoušel a nic. Firmware je 5460APv2_e8. Zkoušel jsem to i s jinými zařízeními a nic se nechyta. Dlink PCMCI compex, trendent atd. Fakt netuším
0 x

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 18 years ago

zavadils píše:To jsem taky zkoušel a nic. Firmware je 5460APv2_e8. Zkoušel jsem to i s jinými zařízeními a nic se nechyta. Dlink PCMCI compex, trendent atd. Fakt netuším

Ne že bych chtěl dělat reklamu ale já s úspěchem na ovisech používám FW APLite od APPro a to jak pro 1120 (tam je dokonce APPro v jednej verzi grátis) a nebo APLite 54G a nemám problém nikde jukněte na http://www.appro.cz ten FW je z dílny Polských soudruhů a fakt tam neudělali chybu jede jak víno ale zkuste a posuïte sami :-)))
0 x

teo

zavadils píše:To jsem taky zkoušel a nic. Firmware je 5460APv2_e8. Zkoušel jsem to i s jinými zařízeními a nic se nechyta. Dlink PCMCI compex, trendent atd. Fakt netuším

Tak jako jestli ta Atheroska v MK s ničím nekomunikuje tak je přirozeně vadná
0 x

teo

jumbocb píše:Ne že bych chtěl dělat reklamu ale já s úspěchem na ovisech používám FW APLite od APPro a to jak pro 1120 (tam je dokonce APPro v jednej verzi grátis) a nebo APLite 54G a nemám problém nikde jukněte na http://www.appro.cz ten FW je z dílny Polských soudruhů a fakt tam neudělali chybu jede jak víno ale zkuste a posuïte sami :-)))

Super FW, jen tu reklamu dělej, já sem dělal s Ovisema do té doby než přišli na trh WA2204 a asi dva měsíce potom jsem zjistil že existuje APPRO, ale už sem s WA2204 zůstal, je to téměř totožný stroj (Číňani to okopírovali) a 5 portů, nižší cena a třetinový počet reklamací oproti 5460 je opravdu pro mne lepší stroj. S 5460 sem se trápil - zatuhávali, umírali po roce.... :x pro mne - už nikdy víc.
0 x

zavadils
Kontaktovat uživatele:

teo píše:

Tak jako jestli ta Atheroska v MK s ničím nekomunikuje tak je přirozeně vadná

Tomu se mi nehce moc věřit protože když ji dám do notebooku tak pod XP valí dobře.
0 x

teo

zavadils píše:Tomu se mi nehce moc věřit protože když ji dám do notebooku tak pod XP valí dobře.

A zkusils tam dát jinou kartu, pokud to samé dělá aj s tou druhou tak v takovém případě je vada na desce RB.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

teo píše:
zavadils píše:Tomu se mi nehce moc věřit protože když ji dám do notebooku tak pod XP valí dobře.

A zkusils tam dát jinou kartu, pokud to samé dělá aj s tou druhou tak v takovém případě je vada na desce RB.

A mas daneho ovise v acces listu?
0 x

zavadils
Kontaktovat uživatele:

Tak uz jsem na to přisel, jsem tak trochu pako. mel jsem totiz na dvou interface stejný rozsah IP a jeden znich právě byla wifi Atheros. Takže už to fAkčí
0 x