❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

pracovni notebook

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: pracovni notebook

Příspěvekod hapi » 12 years ago

já si koupil k booku světlo do usb :-D
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

x86/win8, 16 hodin výdrž na wifi, mizerná klávesnice a touchpad - Iconia W510
0 x
T-T

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Mam letitou t61, klavesnici mi osviti integrovana ledka nad dislejem a to kolikrat uz pristal nekde o tramy nebo ze strechy uz nepocitam , pravda baterku si vozim jednu uz radsi nahradni , ale auto ji uveze zas tak velka neni :) ma to touchpad i bradavku kazdemu dle libosti , a jako pracovni notas i po x letech dobrej stroj ....
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

Mi chvíli trvalo o jaký bradavce je řeč, pak mi došlo, že to bude asi klitoris. Každej tomu řiká jinak no :lol:
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

Tomáš Břinčil píše:... pak mi došlo, že to bude asi klitoris. Každej tomu řiká jinak no :lol:

Já jsem to pojmenovaný jako bradavka taky slyšel poprvý, ale přišlo mě to rozumnější zopakovat než napsat pošťe.... Jak tomu říkáme u nas :-)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Nekdo je holt hornak nekdo dolnak :lol:
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Si nejak nedovedu představit že tahám po střeše třeba zrovna tu T61 nebo jinej book s 15" LCD. Je to těžký, nemotorný atd . . .
0 x

martynek

Příspěvekod martynek » 12 years ago

Tomáš Břinčil píše:Na montáže chodíme připraveni, takže většinou je všechno z kanclu nastavené a na místě, když už je potřeba něco doladit, tak se to dělá z klientského zařízení. Stejně se vždycky před podpisem smlouvy předvádí služba včetně "proměření parametrů" speedtestem.
Když už něco taháme, tak máme erární hp compaq XXXX co dost pamatuje, ale pořád funguje.
A když jsem hodně línej, nestíhám nebo jdu na servis ke klientovi nastavit třeba jen router (čistá práce), tak si beru macbook air 11" s usb2ethernetem

Nám se tento systém moc neosvědčil, vždycky zákoši widle zas.ekané, tak, než se jim většinou vubec nastartuje jejich bedna je vše
nastavené. Navíc čistý "mac" s chromem měří na speedtestu o dost víc než zákoše stroj s explo.
Nosím air 13" a baterka 5hodin drží , navíc se v něm lépe přepíná mezi rozhranímy, wifi, lan, vlan a zkouší než ve win
0 x

kure05

Mě by osobně ani vživotě nenapadl systém že se to nastaví předem na firmě a pak se u klioše doufá že to pojede a případně se to ladí na jeho PC. Tohle považuju za totální kravinu . . . :roll:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

cože? běžně vozíme SXTčka klientům nastavená. Stačí zamířit na bod a zapnout. V 99.9% případů neni třeba vytahovat našeho booka.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

kure05

To by u nás jaksi nefungovalo. Páč máme vysílače kde je celkem dost sektorů a vybrat z nich kolikrát ten kterej je nejmíň zarušenej je kolikrát i problém, takže to je jen zkoušení, zkoušení atd. Nedej bože když jezdím po servisech a přepojuju to mezi různejma vysílačema a opět zkouším . . .
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

Celkem souhlasim, ale ""a případně se to ladí na jeho PC"" je nesmysl... 1 z 12800 ma kompa v dobrem stavu, vzdy namerim na svojem ntb, pak na jeho pc, ukazu mu rozdil, reknu at si da pc doporadku a jdu pryc. Delat cokoli na klientove PC je nesmysl. Neni to tak davno, co jsem pripojoval klienta s Win95 ... nevytahlo to vic jak 3M, ale hlavne porad tvrdil jak superrychly internet potrebuje, takze ma na prijimaci 40M, ale nema sanci toho dosahnout ani omylem. Takze ntb vytahuji pokazde, abych se ja presvedcil jak jsem to dobre nastavil, ale hlavne abych klientovi ukazal, ze to opravdu funguje.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

kure05

Přesně tak. Opravdu jen vyjimečně maj klioši PC vpořádku a celkem svižnej atd. Nehledě na to, že přímo u klioše zadávám smlouvu k nám do databáze a rovnou jí tam papírově vypisuju a rovnou s ním podepisuju.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

Něco nastavovat ohledně netu na klietově PC je dost amatérské. Navíc tam zadáváte i hesla do administrace jo? Většina lidí to má kolikrát i zavirovaný.
To bych si fakt neriskl. Veškeré nastavení a přizpůsobení MK na firemním notebooku. Změřit rychlost a pak přepojit do jejich PC. Jak píšete --> počítače bývají v hrozném stavu.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Jako, že zapojíte klienta k netu a tradá, odjedete do prdele, se slovy "my jsme na našem ntb naměřili a vy si to nechejte dát do pořádku"? To je dost hustý :D
0 x
T-T