Jenom dotaz, zkoušel jste někdo - vejde se do sextanta 433 s 2-ma kartama ?
díky
edit: zákoš chce 2,4 ap pokrýt zahradu a stožár se sextantem na uplink je na příhodném místě
tak mě napadlo dát do něj 433 a vyjet ven 2,4 panelku která bude "chcát" na zahradu
ale jinej tu nemám abych vyzkoušel jestli se to tam vleze
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sextant a 433
Nezkousel ale udelal sem ti foto jak to bude vypadat mel sem tu zrovna jeden otevrenej tak sem prilozil rb433 sroub na sroub abych to nemusel odelavat uplne , pridelat by to asi slo roztece sedej ale kdyz das kartu do druhy pozice budes muset asi trosku sextant ocesat o kusy plastu uvnitr
Hadam ze stejne kluci od tika s tim neco zamejslej vic proc jinak by tam cpali ty prolisy na nkovy konektory co uz tam jsou ...ale zatim ... pripadne pockej na 912 tam ma i slot na dlasi kartu tam to pujde narvat uplne s prehledem hadam ze i bez nejakejch uprav .... ip media mi hlasi ze 912 budou mit 17.5. ....
Hadam ze stejne kluci od tika s tim neco zamejslej vic proc jinak by tam cpali ty prolisy na nkovy konektory co uz tam jsou ...ale zatim ... pripadne pockej na 912 tam ma i slot na dlasi kartu tam to pujde narvat uplne s prehledem hadam ze i bez nejakejch uprav .... ip media mi hlasi ze 912 budou mit 17.5. ....
- Přílohy
-
- DSC_5626.JPG (80.7 KiB) Zobrazeno 1649 x
-
- DSC_5625.JPG (84.88 KiB) Zobrazeno 1649 x
-
- DSC_5624.JPG (96.67 KiB) Zobrazeno 1649 x
0 x
Jak jsou kratky/dlouhy pigtaily od anteny v sextantu? Uz se to zlepsilo? Dosahnou na kartu v RB433?
0 x
Ten problém s krátkými pigtaily v Sextentu se řešil v lednu 2012. Doufám že od té doby to prodloužili. Netestoval jsem to. Chce to otevřít a kouknout
0 x
Pintero píše:Asi takhle![]()
To je právě ta původní varianta...
0 x
I kdyby mel kratky pigy tak s 912 mu to bude burt tam jsou mmcx daleko jako v 911 ktery tam cpou tedka
0 x
martynek píše:díky všem, tak to zkusím, snad tam budou ty delší pigi a dosáhnou
Tak dej pak vědět. Díky
0 x