Napadla mě ještě jedna otázka.
Jaký router by jste mi doporučily k výše zmiňované anténě http://wifi.aspa.cz/ubnt-nanobridge-m5- ... n-z102632/, nebo je dostačující stávající "TP-LINK Wireless Router WR543G"
díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Anténa 5GHz
-
Tak dneska jsme zprovoznily NanoBridgeM5 2x25dbi 5Ghz a super.
Rychlost před tím
Rychlost po nastavení NBM5
Díky všem za rady

Rychlost před tím
Rychlost po nastavení NBM5
Díky všem za rady

0 x
reset píše:Jako ironie dobra.
Já to nepsal jako ironii. Z mého laického pohledu je zrychlení 5x což považuji za dobré.
0 x
z meho pohledu ti na tuto rychlost stacila konzerva od parku .
Bud tam budes mit slusne ruseni a nebo neco blbe .
Pokud tam mas primou viditelnou , kapacita by se mela pohybovat alespon na urovni 50Mb+
Pokud tam mas primou viditelnou , kapacita by se mela pohybovat alespon na urovni 50Mb+
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
OMG.. hazel sem test ze speedtestu ne? tzn. ISP ho asi nekde reze, nemyslis? to neni rychlost mezi klientem a AP...
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:OMG.. hazel sem test ze speedtestu ne? tzn. ISP ho asi nekde reze, nemyslis? to neni rychlost mezi klientem a AP...
reset píše:z meho pohledu ti na tuto rychlost stacila konzerva od parku .
Jediné co si tak pamatuji že mi poskytovatel ukazoval nastavení 20/10 Mb/s na vysílači.
Viditelnost je bez překážek, přímo vidím na vysílač.
Přikládám obrázek z UBNT to je jediné do čeho se dostanu jelikož UBNT je za heslované poskytovatelem z důvodu nepřekročení nějakých 30dBi.
0 x
To vypada v pohodě , určitě tam bude rušení,ale ta kvalita je dobra . Takže myslím že vše OK
www.wiracom.cz
www.wiracom.cz
0 x