kure05 píše:A jéje, opět slovíčkaříme a hledáme velikosti pindíků, což ?![]()
kure05 píše:Co to je zas za pindy ? Jestli budu montovat spoj 5 nebo 15 minut ? Neprijde vám všem tahle debata už trošku ujetá ? Mě teda silně jo ! Debatovat s někym o spoji, kterej je mu trnem v oku nemá cenu, vždy si na něm najde něco špatnýho (asi jako u všeho). Prostě komu tenhle spoj vyhovuje a stačímu, nechť si jej k plný spokojenosti používá, je to tak těžký pochopit ? To je asi jako srovnávat Fábií a Superba a tvrdit že Fábie je úplně na hovno atd . . . Ve výsledku ale obě auta člověka převezou z bodu A do bodu B a o totu jde. To že to nebude tak komfortně atd, je věc druháAle tady jsou jedinci, kteří určitý věci asi nikdy nepochopí a jsou zabedněný, takže to je pak težký mno . . .
Tomáš Nesrsta píše:Kluci kluci, mazání příspěvků sice dělat "nesmíme" ale tohle téma směruje k LOCK
Tomáš Břinčil píše:Hlavně se tady každý ohání fyzikou a já po několika semestrech fyziky el. pole, návrhování el. obvodů a anténních systémů si nedovolim říct, že bych něčemu doopravdy rozuměl
net.work píše:kolik W to vyhrivani bude zrat? ono uz to ma ted docela problem se spotrebou... BTW pocital jsem to ted a kdyz vezmu rozdil ve spotrebe (1 site, 2ks jednotek, 5kc/kW) mezi napr. Ray17 a AF24, tak to rocne udela 2600,- Kč (tzn. když ty sity budou 3 a vynasobim 5 lety, tak je to docela slusna palka..)...
ppp76 píše:net.work píše:kolik W to vyhrivani bude zrat? ono uz to ma ted docela problem se spotrebou... BTW pocital jsem to ted a kdyz vezmu rozdil ve spotrebe (1 site, 2ks jednotek, 5kc/kW) mezi napr. Ray17 a AF24, tak to rocne udela 2600,- Kč (tzn. když ty sity budou 3 a vynasobim 5 lety, tak je to docela slusna palka..)...
Primej naklad na elektriku ej sice citelnejsi rozdil vetsi paleta je pokdu mas bod zalohovanej pres ups a musis navysit i zalohovou kapacitu baterek pripadne celeho zalozniho systemu .... tam to potom vyskace hodne nahoru v oamzitejch nakladech ...
stouracpetr píše:Mam rozpracovany model tenkostenneho vyhrivaneho radomu pro AF, k dokonceni bych potreboval zapujcit na cca 4 tydny 1 ks AF,i nefunkcni,jedna se o presne mechanicke spasovani radomu a AF. Vlastni sit neprovozuji a nakup AF by pro me byl zbytecnou investici.
Pokud je nekdo ochoten zapujcit AF,necht se ozve do PM,uhrada postovneho a odmena za zapujceni samozrejmosti.