Dnes mě přišel spam od tohoto výrobce. Máte někdo zkušenost s kvalitou?
www.simrantennas.com
Dobrý den,
dovolte mi, abych Vám touto cestou nabídla možnost ozkoušení antén zdarma.
Naše antény jsou testovány v certifikované bezodrazové komoře na FEL v Plzni. Při výrobě jsou kontrolovány přístrojem PSV Anritsu. Antény vyrábíme z kvalitních materiálů, jako jsou slitiny hliníku a magnesia, UV stabilní plasty a mnoho dalších.
V uplynulých obdobích jsme realizovali Vaše požadavky a přizpůsobili parabolické Wi-Fi antény k Vaší spokojenosti. Proto v tuto chvíli nabízíme antény s límcem, radomem a vodotěsným ABB boxem.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SIMR antennas
Jestli ti něco říká antény typu Waveant tak to jsou od stejného výrobce.... shit..
0 x
fotogalerie :
http://www.simrantennas.com/fotogalerie.php
Mám tu posledni vpravo, nahodou jsem k ní přišel. Zatím nebyla na střeše,ale co se mi na tom nelibi.. Radom chyceny jen 4 šroubkama a má fuku kudy se dostane snih dovnitr, je potřeba dat vice šroubu.
Signalově nemam jak mnt posudit 26 dB .
Ozařovač vypada podobně jako Vaveant,ale nevím určitě zda je stejny,To same parabola těžko od oka odhadnout.
www.wiracom.cz
http://www.simrantennas.com/fotogalerie.php
Mám tu posledni vpravo, nahodou jsem k ní přišel. Zatím nebyla na střeše,ale co se mi na tom nelibi.. Radom chyceny jen 4 šroubkama a má fuku kudy se dostane snih dovnitr, je potřeba dat vice šroubu.
Signalově nemam jak mnt posudit 26 dB .
Ozařovač vypada podobně jako Vaveant,ale nevím určitě zda je stejny,To same parabola těžko od oka odhadnout.
www.wiracom.cz
0 x
Sakra proc jim nejdou ty fotky zvetsit aby se na to clovek podival z detailu ... z dalky to pripomina waveant
a jestli to je stejna kvalita tak potes koste v dnesni dobe .....

0 x
Naše antény jsou testovány v certifikované bezodrazové komoře na FEL v Plzni. Při výrobě jsou kontrolovány přístrojem PSV Anritsu. Antény vyrábíme z kvalitních materiálů, jako jsou slitiny hliníku a magnesia, UV stabilní plasty a mnoho dalších.
Tahle větička negarantuje vůbec žádnou kvalitu vlastní antény. Ta by měla pouze zaručit, že naměřené hodnoty - grafy odpovídají tomu jednomu kusu, který byl dodán do laboratoře k přeměření. Nic víc, nic míň.
Stejnou průpovídku mělo už i4, když prodávalo čínské antény určené na 11GHz jako 10,5GHz a několik lidí se divilo, proč na nich na 10,5GHz modem na vyšších modulacích chyboval v řádu jednotek procent.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Az tolik to chybovalo? sem nevedel ze to byly vylozene na 11Ghz anteny , vim ze neco meli v nabidce nejakej cas ... jsou husty smejdi teda 

Naposledy upravil(a) ppp76 dne 02 May 2013 15:03, celkem upraveno 1 x.
0 x
Urcite se nechci i4 zastavat. Nemam je rad a neberu od nich. Cinsky smejd je cinsky smejd - s tim souhlasim.
Ale pokud se nepletu, tak vetsina spoju pouziva pro 10GHz(10,5) a 11GHz uplne stejne paraboly a ozarovace.
K.
Ale pokud se nepletu, tak vetsina spoju pouziva pro 10GHz(10,5) a 11GHz uplne stejne paraboly a ozarovace.
K.
0 x
Neříkám, že ta anténa byla šmejd. Za ty prachy byla mechanicky velice dobře udělaná a na 11GHz měla dobré parametry.
Problém, byl že v našem 10,5GHz pásmu už bylo nevyhovující ČSV, což bylo vidět i na zveřejněném grafu. U spojů, co používaly maximálně QAM64 to nevadilo.
Problém, byl že v našem 10,5GHz pásmu už bylo nevyhovující ČSV, což bylo vidět i na zveřejněném grafu. U spojů, co používaly maximálně QAM64 to nevadilo.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
taky nám od nich přišel spam 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Selič píše:Neříkám, že ta anténa byla šmejd. Za ty prachy byla mechanicky velice dobře udělaná a na 11GHz měla dobré parametry.
Takze proste evidentne anteny ne pro nas trh

0 x
ppp76 píše:Sakra proc jim nejdou ty fotky zvetsit aby se na to clovek podival z detailu ... z dalky to pripomina waveanta jestli to je stejna kvalita tak potes koste v dnesni dobe .....
Částečne okopírovaný Jirous, včetně úchytu a MIMO zářiče. Akorát bych chtěl vidět magora, který si dá na stožár takový lavor jen na křídlovky

0 x
T-T
umely box...tak nic no...koukam stale je to mysleno vice nevazne nez vazne...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))