Pouzivam ZM a posteni video streamu a eventu funguje jen na firefoxu , strema mi jede pekne napriklad 15 fps. Pro IE a Chrome aplikace nefunguje, obrazky se refresuji jednou za cca 5 vterin, ma nekdo tuseni kde je zakopany pes ?
Muzu si nastavit konfiguraci Chrome tak aby korektne fungoval se Zoneminderem ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zoneminder a podpora prohlizece
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel neporadím, ale mám stejný problém. U jedné kamery jsem si při dívání přes web všiml možnosti přepínání dle prohlížeče, při firefoxu tam byla nějaká možnost push a pro IE se instaloval plugin...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky mas pak vylsedke u IE ?
Men IE jede tak, ze se nacte jeden obrazek za nekolik sekund.
Firefox je v porakdu, tek bezi stanovenych 15 snimku za vrterinu
Men IE jede tak, ze se nacte jeden obrazek za nekolik sekund.
Firefox je v porakdu, tek bezi stanovenych 15 snimku za vrterinu
Mazzalo píše:Bohužel neporadím, ale mám stejný problém. U jedné kamery jsem si při dívání přes web všiml možnosti přepínání dle prohlížeče, při firefoxu tam byla nějaká možnost push a pro IE se instaloval plugin...
0 x
V IE je refresh každých cca 15s, mám ZM v1.23.3. Ve FF to jede OK.
0 x
Řešení je toto, v nejbližších dnech vyzkouším:
I discovered that IE does not "do" multipart Jpeg streams. An applet called cambozola is needed for the browser to show motion video properly. cambozola.jar must be in the directory that zoneminder server page is in and enabled in the options
I discovered that IE does not "do" multipart Jpeg streams. An applet called cambozola is needed for the browser to show motion video properly. cambozola.jar must be in the directory that zoneminder server page is in and enabled in the options
0 x