❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jednaní s klienty.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Robotvor
antispam: Ano

Re: Jednaní s klienty.

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

Ještě lepší jsou ti co posilaji smsky a nepodepišou se :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Robotvor píše:Ještě lepší jsou ti co posilaji smsky a nepodepišou se :)

Kdyz je to z mobilu tak to jeste dohledam podle databaze ale kdyz to poslou z netu trebas hlasku nejak mi zlobi net a nepodepisou se to je pak smudlo hledej :mrgreen:
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Ty woe, mě překvapuje, jak je většina z vás paf z toho, jak moc jsou vaši zákoši BFU. Jste v branži teprve týden? :)
0 x
T-T

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

tom-tom píše:Ty woe, mě překvapuje, jak je většina z vás paf z toho, jak moc jsou vaši zákoši BFU. Jste v branži teprve týden? :)

Nejsme. Ale lidská hloupost pobaví vždy.
0 x

mladas
antispam: Ano

Příspěvekod mladas » 12 years ago

Taky mam jednu: Vola klient, ze mu nejde internet, ze je neco se signalem, ze mu to na monitoru pise "no signal", rikam to je divne jste pripojeny kabelem, zadny signal vam to ani vypisovat nemuze, tak se ptam, vidite tam nejake ikonky? umite pustit word? on: Ne vsak vam rikam ze mi monitor po zapnuti positece pise "no signal" ,samozrejme pc v hajzli a monitor cekal na signal z karty. no a i takovi jedinci maj volebni pravo
0 x

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 12 years ago

Síla je taky to, když je zákazník pod parou (obvykle po celodenní "poradě" s nějakým místním odborníkem-štamgastem v hospodě) a začne po telefonu nadávat do kurev a posílat do prdele a obdobných otvorů. V takovém případě už odesílám písemnou výpověď a může si jít zkoušet tyto praktiky ke konkurenci :x
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Rozmazlený a hloupý jsi, tak je to :)
Takový klient se má nechat týden vychladnout a pak buďto vypoví sám, nebo zavolá, požádá o pomoc a pak dá ještě tučné dýško :D
0 x
T-T

Repkins

Příspěvekod Repkins » 12 years ago

Taky bych s ním vyrazil "dveře". Nejsem tu od toho, abych si nechal kálet na hlavu. Nevím jak dlouho podnikáte vy ostatní ale já už mám zákazníků za těch 21 let plný kecky. Jsou čím dál víc voprsklejší, platit se jim nechce zato arogance mají na rozdávání. Takže pokud si na mě někdo chce ukájet svoje nízký pudy, tvrdě narazí. A pokud někdo dá výpověď, tak o nic nejde, další den místo něj připojím někoho jinýho a život jde dál. Slušným lidem se snažím vyjít vstříc, burany odpálkovávám.
0 x

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 12 years ago

tom-tom píše:Rozmazlený a hloupý jsi, tak je to :)
Takový klient se má nechat týden vychladnout a pak buďto vypoví sám, nebo zavolá, požádá o pomoc a pak dá ještě tučné dýško :D

Takto sem to obvykle dělal, ale čím víc seš ústupnější a ochotnější, tím víc si lidi dovolují. Takže poslední dobou to spíš směřuju k postupu, který uplatňují velcí poskytovatelé. A začal jsem s tím, že ve dnech pracovního volna, klidu a o svátcích se dovolají otravové akorát do schránky nebo si můžou poslat mail (to je totiž takový český národní zvyk některých klientů, že mají potřebu řešit všechny problémy nejlépe v neděli kolem oběda). Samozřejmostí už taky bude nahrávání veškeré telefonické konverzace.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Jo tak ten nedelni obed to sedi :lol: ... jak se zpiva v jedne pisni ... nedelni odpoledne stane se pro mnohe chvili nudy ........
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Mno, to mě taky něco připomíná . . . U nás je zavedená tzv. "Hotline" a to znamená, že dělám od 10 hod. dopoledne do 6ti hodin večer a po týhle hodině se přesměruhou všechny firemní telefony pro lidi na jeden mobil co mám já a držim jakousi technickou podporu pro lidi, případně když by padl nějakej páteřní vysílač, tak to jedu řešit. Tuhle pohotovost držim od těch 18ti hod. do 22ti hod. A velice často se stává že celej tejden skoro nikdo nezavolá a občas si takhle večer vyrazíme někam na večeři, nebo v létě posedět na terásku, takže si beru mobil, notebook a usb modem sebou. Mno a to jak kdyby to ty lidi tušili že nejsem doma a volaj jak o závod. Asi před rokem se mě nepodařilo sníst večeři dokud byla teplá :evil: Stejně tak nechápu lidi co se pokoušej volat v 23 hod., nebo ještě dýl . . . :|
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 12 years ago

Naštěstí už vymysleli záznamník. :D Hotline je od 9 do 17, dál záznamník a jestli to někdo mimo těch 9 - 17 zvedne je fuk. Ty arogantní nadávače rychle omrzí povídat si se záznamníkem, čísla periodických nadávačů dostávají rovnou "Obsazeno" a padají do záznamu.
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

:-D v neděli na oběd by ještě bylo "fajn" mě dostanou lidi co občas zavolají v neděli ve 22:00 když dcerka spí a já se chci jít chystat taky... že jim nejde od pátku internet a když je navedu aby si zkontrolovali kabely, tak zjistej, že mají vypojený router, atp.. :D
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 12 years ago

Viktor Novotný píše:na tyhle funguje jen a pouze nazorna ukazka technikem na miste na technikove notebooku

A pak prijde moment slavy: "No jo milá paní.. Tak to bude za pědsed.."
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

ppp76
Kontaktovat uživatele:

A nebo taky zakaznik ma vzdy pravdu nez mu na miste za pet set ukazu ze ji nema :lol:
0 x