Dobrý deň,
Vyzerá to tak, že mi odišiel MiroTik RB751U-2HnD, ale neviem prečo. Tesne predtým som nakonfiguroval toto nastavenie: v IP/DHCP server som na rozhraní wlan a ethernet 2 zaškrtol položku add for ARP. Potom som prešiel do menu Interfaces som dvakrát klikol na wlan a na karte general som dole zmenil hodnotu ARP z enable na reply only. Teraz som si otvoril New terminal a napísal príkaz system reboot. Router sa vypol ale prestal vysielať svoje SSID A aj kontrolky WiFi a ethernetu, ktoré na tomto modely zvyčajne svietia, alebo v prípade WiFi blikajú tak vôbec nesvietili po odpojení a pripojení napájania bol stav rovnaký a na metalické porty tiež neposkytujú sieťovej karte IP adresy avšak sieťovka zosníma,že je k niečomu pripojená lebo sa snaží poslať žiadosť o pridelenie adresy, ale MikroTik žiadnu neposkytne a nedostanem sa ani do konfigurácie routra kedže IP nemam a MAC adresu rozhrania tak isto nevidno mohla to spôsobiť tá vyššie opísaná konfigurácia?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB751U-2HnD - zlyhanie
reset nepomaha?
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
To ma napadlo ako prvé ale ani po viacnásobnom resete nič jediné čo viem je, že je zapnutý pretože led PWR svieti viac nič.
0 x
a kdyz to resetujes, blika ti dioda ACK?
resetujes to spravne? ja jsem s tim mel docela problem, teda nez jsem pochopil jakym zpusobem se to resetuje
vypojit z elektriky, stisknout reset, zapojit zdroj, drzet reset do okamziku kdy zacne blikat led dioda ACK
tot vse co muzu poradit...
P.S.: pokud ten reset podrzis dele, tak se to prepne do modu netinstall
resetujes to spravne? ja jsem s tim mel docela problem, teda nez jsem pochopil jakym zpusobem se to resetuje
vypojit z elektriky, stisknout reset, zapojit zdroj, drzet reset do okamziku kdy zacne blikat led dioda ACK
tot vse co muzu poradit...
P.S.: pokud ten reset podrzis dele, tak se to prepne do modu netinstall
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.