❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jednaní s klienty.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
svestka
antispam: Ano

Re: Jednaní s klienty.

Příspěvekod svestka » 12 years ago

neverhappy píše:Zdravim. Nechci zakladat nove tema. Nasel by se nekdo, od koho bych okopiroval vseobecne podminky. Muzu se podivat na ruzne stranky, ale radsi bych to mel se souhlasem toho, ktery to vypotil.
Za posledni mesic jsem nasel 3 lidi co preprodavaj muj net a jednu cernou pripojku (nechapu jak prolomil heslo na AP, ale hodil se i do Acess listu).
Idealne nejake na jednu A4 a srozumitelne.
Jak mate osetreno preprodej. Pokud je to za routerem, tak jsem v koncich a najdu ji jen podle anten. Nepoznam, pokud si sousedi mezi sebou natahnou drat.
Trochu to do tohoto tema patri, i kdyz by se melo jmenovat jak ojeb.. poskytovatele nebo Jak me prevez klient.

brnet.cz, sekce Dokumenty ke stažení, strana 2 smlouvy. Dělej co umíš :)
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

aliney píše:ma stejnou zkusenost jako Tomas, kdyz jsem taky jezdil autem po lidech...
kdyz jsi hodny a mily, nejsou moc vstricni, ale kdyz jsem mel blby den, byl jsem nastvany, tak lide byli mili... napadlo me, ze to muze byt dano tim jak rika Lyra o tech autech a vile... lidi na tobe vidi, ze jsi usmevavy, spokojeny = mas se dobre, ale oni se nemaji dobre, takze jsou na tebe nasrani, ze se mas lepe. Kdyz jsi ale nevrly, smutny apod. nemaji ten pocit, ze se mas lepe nez oni, tak s tebou jednaji normalne.
Je to divne, ale funguje to bohuzel tak (bohudik, ze je to zpusob jak na ne)

To musím někdy vyzkoušet. Ale zrovna dneska krásný slunečný den. Přijde mi blbé mračit se na klienty. Usmívám se a i oni se usmívají :) asi divnej den :lol:
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

prvnich par dnu, protoze je hezky ... to prejde
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

jt-dob-net

Příspěvekod jt-dob-net » 12 years ago

aliney píše: asi divnej den :lol:

Den opravdu divnej - přilítne k nám odpoledne do kanclu nasraný uživatel co si dovolujeme ho odpojit, že faktura má dneska splatnost a že je drzost ho takhle odpojit. Když jsem ho v klidu upozornil, že je to kvůli dvěma předchozím nezaplaceným fakturám, tak mi na to odpověděl, že to není jeho problém, ale problém můj - prásknul dveřmi a odešel.
Půl hodiny jsem s kolegou jaksi nechápal o co šlo :-)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

No vcera byl nejakej dovnej den ... hodne lidi bylo naslunecnejch :roll:
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

.
Naposledy upravil(a) DarkLogic dne 19 Apr 2013 17:52, celkem upraveno 1 x.
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

vis prece ze email nema ... :lol:
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

pepulis

Příspěvekod pepulis » 12 years ago

Tak konecne jsem zjistil (no pani nejak nereagovala na dotazy, ani nepsala, az vcera ...), kde byl zakopany pes. Sice nevim, proc ji naskakovala stranka pro neplatice, ale cely problem byl v tom, ze mela pry zavirovany pc ... nyni je uz vsechno v poradku. Hlavne ze to bylo nejdriv na koho hodit :-).
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 12 years ago

Ja jsem mel ted docela vtipny telefonat od klienta na tema nefunkcni internet. Kouknu do systemu, klientsky router normalne funkcni, dlouhodobe dostupny, tak se snazim dotazy vic dozvedet.
Pry po zapnuti PC zamrzne obraz a nic se nedeje, kdyz hybe mysi, neni videt sipka, klavesnice take nereaguje.
Ja na to - to ale neni problem s internetovou pripojkou, ale v jeho pocitaci.
Jeho odpoved me odrovnala - Nemam pravdu - problem je v signalu! Protoze kdyz je spatny pocasi, zhorsi se mu signal u Digi-TV a obraz na televizi taky zamrzne :idea:
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

:lol: a just bych mu rekl ze vypovime teda smlouvu a pokud by scel prijit zpet, bude to mit akcni cenu 2 599kc za znovupripojeni ( az prijde na to, ze ma v haji skutecne pc :mrgreen: )
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

na tyhle funguje jen a pouze nazorna ukazka technikem na miste na technikove notebooku
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

+1 a jeste se mi jednou stalo, ze me pak klient podezrival ze mam notas pripojeny pres nejakou jinou wifinu :D
0 x
Jan Ptáček

ppp76
Kontaktovat uživatele:

net.work píše:+1 a jeste se mi jednou stalo, ze me pak klient podezrival ze mam notas pripojeny pres nejakou jinou wifinu :D

jo presne tohle podezreni uz mi bylo taky podsouvano ... oni prece doma nemuzou mti zavejreny dva notasy ... a co myslite ... mel ho tam :lol:
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 12 years ago

Pintero píše:Ja jsem mel ted docela vtipny telefonat od klienta na tema nefunkcni internet. Kouknu do systemu, klientsky router normalne funkcni, dlouhodobe dostupny, tak se snazim dotazy vic dozvedet.
Pry po zapnuti PC zamrzne obraz a nic se nedeje, kdyz hybe mysi, neni videt sipka, klavesnice take nereaguje.
Ja na to - to ale neni problem s internetovou pripojkou, ale v jeho pocitaci.
Jeho odpoved me odrovnala - Nemam pravdu - problem je v signalu! Protoze kdyz je spatny pocasi, zhorsi se mu signal u Digi-TV a obraz na televizi taky zamrzne :idea:

S timhle se setkavam trochu taky a hlavne, kdyz si klient nejak odpoji kabel od monitoru z graficke karty a ono mu to pak pise no signal. Nasledne telefonat, ze mu nejde internet, protoze nema signal :-).

A nebo, ze mu jede pomalu internet ...prijdu tam a pc zasekany, vubec nez nastartuje, "pul dne pryc" ...nekdy je to na hlavu :-).
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Ted sem mel uzasnej hovor ... prohnala se bourka s par blesky .... vysilace prezily ... nicmene telefonat ... zvednu to predstavim se a z druhe strany se jen ozvalo "Nejede" no co na to rict v dobrem rozmaru povidam "Jede" z druhe strany opet "Nejede " a ja na to "Jede"...... zakaznik ale me to nejede ... nacez uz sem nevydrzel a povidam kdyz mi reknete jmeno a loklaitu tak se podivam ... Holt nejsem jeste tak dobrej abych je poznal vsecky po hlase :lol:
0 x