❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

1st aerial - AirBQ 9GHz

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
raven-il
Kontaktovat uživatele:

Re: 1st aerial - AirBQ 9GHz

Příspěvekod raven-il » 12 years ago

Viktor Novotný píše:aha, takze dojde ke zmene kde jasne pro vsechny spekulanty napisou "sem data nepatri" .. a bude vyrizeno :)

Jsem zvedav :)
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

honzam píše:
Viktor Novotný píše:aha, takze dojde ke zmene kde jasne pro vsechny spekulanty napisou "sem data nepatri" .. a bude vyrizeno :)

To se právě uvidí :wink: Nechme se překvapit. Všichní víme jak to dopadlo ohledně polarizací u 10G

10G dopadlo vychcane :evil: odborna verejnost je vetsinou nasrata i4 spokojena a ctu vlastne za nic nemuze ....
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 12 years ago

Jenom krátké info..
K dispozici jsou už RB s MT951G, tzn. cca 2x větší výpočetní výkon. Nová revize bude optimalizovaná i pro přenosové protokoly 802.11 a Nstreme.
ROS 6 už vypadá, že je stabilní a na požádání budeme dodávat s ním vč. fr. licence.
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

dobrá zpráva! na nějaký časový horizont nové revize je asi brzo? s funkčním nStremem by se o tom už konečně dalo uvažovat! :)
Cenovka zůstane stejná?
0 x
Jan Ptáček

Insider
Kontaktovat uživatele:

Right now :) Nove jednotky uz jsou skladem, celkem 20 je jich uz na stozarech
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

neni mozne?! :) a ten nstreme uz mate vyladeny teda jo?
nebyly by spatne nejake screenshoty propustnost vs latence a tak :)
0 x
Jan Ptáček

kubrt2

Příspěvekod kubrt2 » 12 years ago

A pro to "vyladeni Nstreme" delate neco specialniho nebo jen spolehate na to ze ve verzi 6 bude Nstreme fungovat lip?

K
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

protože vaří z vody. Jediný co se dá předpokládat je že se silnějšim cpu pojede nstreme líp.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Insider
Kontaktovat uživatele:

net.work píše:neni mozne?! :) a ten nstreme uz mate vyladeny teda jo?

Jeste probehne testovani v serii. Pvni AirBQčka byly ladeny vyhradně na NV2, na některých fungovaly původní metody. Dal jsem testy na stránky, měřil jsem to v pátek.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

kubrt2 píše:A pro to "vyladeni Nstreme" delate neco specialniho nebo jen spolehate na to ze ve verzi 6 bude Nstreme fungovat lip?

K

Úprava HW
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Nejvic me fascinuje, jak na tech MK zapnete only N protokol, v datarates zakazu vse co je b/g a stejne se to slinkuje na 6.5 Mbit G :D

Litevci neumi poradne odladit radio ale hlavne ze pridavaji barevny klikatka do winboxu....
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

raven-il píše:Nejvic me fascinuje, jak na tech MK zapnete only N protokol, v datarates zakazu vse co je b/g a stejne se to slinkuje na 6.5 Mbit G :D

Litevci neumi poradne odladit radio ale hlavne ze pridavaji barevny klikatka do winboxu....

ale 6,5 je nkovej datarate
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

ppp76 píše:
raven-il píše:Nejvic me fascinuje, jak na tech MK zapnete only N protokol, v datarates zakazu vse co je b/g a stejne se to slinkuje na 6.5 Mbit G :D

ale 6,5 je nkovej datarate

Pravda. Zmatlo me, ze v historii signalu naskakuje i modulace 6 MBps a jinak sama HT
0 x
Josef Smola

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 12 years ago

Insider píše:
net.work píše:neni mozne?! :) a ten nstreme uz mate vyladeny teda jo?

Jeste probehne testovani v serii. Pvni AirBQčka byly ladeny vyhradně na NV2, na některých fungovaly původní metody. Dal jsem testy na stránky, měřil jsem to v pátek.

Tak to ti dekuju koupil jsem si AirBQ pred tremi mesici a ted toto a ze nechodi 802.11 a nstreme ve specifikaci nebylo fakt super a to ze je to vec tveho pridaneho HW me stve, takze ani SW update nepomuze, jsem fakt zklamany, protoze NV2 to cele degraduje ikdyz to jak takz chodi.
Je mozna vymena?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Jeste by me zajimalo kde na webu jsou nejake nove informace? ani v ceniku neni zadna zmena (jestli je mensi cena to nevim, ale popisek stale k RB7xxx)
Diky
0 x
Jan Ptáček