Viktor Novotný píše:aha, takze dojde ke zmene kde jasne pro vsechny spekulanty napisou "sem data nepatri" .. a bude vyrizeno
Jsem zvedav

Viktor Novotný píše:aha, takze dojde ke zmene kde jasne pro vsechny spekulanty napisou "sem data nepatri" .. a bude vyrizeno
honzam píše:Viktor Novotný píše:aha, takze dojde ke zmene kde jasne pro vsechny spekulanty napisou "sem data nepatri" .. a bude vyrizeno
To se právě uvidíNechme se překvapit. Všichní víme jak to dopadlo ohledně polarizací u 10G
net.work píše:neni mozne?!a ten nstreme uz mate vyladeny teda jo?
nebyly by spatne nejake screenshoty propustnost vs latence a tak
kubrt2 píše:A pro to "vyladeni Nstreme" delate neco specialniho nebo jen spolehate na to ze ve verzi 6 bude Nstreme fungovat lip?
K
raven-il píše:Nejvic me fascinuje, jak na tech MK zapnete only N protokol, v datarates zakazu vse co je b/g a stejne se to slinkuje na 6.5 Mbit G
Litevci neumi poradne odladit radio ale hlavne ze pridavaji barevny klikatka do winboxu....
ppp76 píše:raven-il píše:Nejvic me fascinuje, jak na tech MK zapnete only N protokol, v datarates zakazu vse co je b/g a stejne se to slinkuje na 6.5 Mbit G
Litevci neumi poradne odladit radio ale hlavne ze pridavaji barevny klikatka do winboxu....
ale 6,5 je nkovej datarate
Insider píše:net.work píše:neni mozne?!a ten nstreme uz mate vyladeny teda jo?
nebyly by spatne nejake screenshoty propustnost vs latence a tak
Jeste probehne testovani v serii. Pvni AirBQčka byly ladeny vyhradně na NV2, na některých fungovaly původní metody. Dal jsem testy na stránky, měřil jsem to v pátek.