❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

kontakt na provozovatele SSID

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
svestka
antispam: Ano

kontakt na provozovatele SSID

Příspěvekod svestka » 12 years ago

Oblast Brno, hotel Continental a okolí, SSID "Hrad130" a jiné "Hrady". Kdo víte čí to je, prosím o kontakt nebo nasměrování kde hledat. Potřebuji si slušně promluvit o jejich způsobu obsazovaní kanálů v pásmu 5G.
Díky

P.S. Možná by se na tohle hodilo i vlákno, neboť předpokládám, že většina z nás tohle řeší co chvíli (aneb "kdo mi to k*a leze na kanál")
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

idea dobra, ale myslim ze te posle do rite a bude si dal rochnit na stavajicich kanalech, jemu to asi jede ok, tak proc by neco kvuli nekomu menil...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

ByZaK

Příspěvekod ByZaK » 12 years ago

Jsem pro aby tu bylo možnost dobrovolně, nebo dotazem hodit SSID s kontaktem. Já s tím problém nemám.
0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Ta idea je dobrá ,ale tím to zůstane. Driv jsme nechteli hejbat s kanalama a byt porad na stejnech,ale nebylo to udržitelné.SSID máme nazev sítě , ale nic platne to neni..potrebujeme víca kanalu všichni...

www.wiracom.cz
0 x

svestka

Mě spíš zaráží, že o pár kanálů vedle bylo volno, doslova. Takže buď jsou to pakoši, co neumí udělat scan než od toho odejdou, nebo to dělají schválně.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Vítej do klubu. Já musím většinou vzájemně koordinovat mezi sebou všechny sektory na jednom AP pro 60 klientů, kvůli jednomu čů*ákovi, co má vedle mě jeden sektor pro 4 lidi :)
Samozřejmě ještě s ohledem na kanály ostatních, relativně "normálních" konkurenčních ISP. Někdy mám z toho stejný pocit, jako kdybych se měl otočit s tankerem ve vaně :D
To pásmo je prostě pro naše potřeby, resp. potřeby zákazníků malé.
0 x
T-T

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

To je pravda. Chceš uhnout s jedním sektorem kvůli nějakému paku a zjistíš že musíš přeladit dalších 5sektorů. Kdyby přidali tak 5-10 kanálů vůbec bych se nezlobil
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

A prave proto pak lidi skacou do indooru nebo rovnou na superchannel... dosla trpelivost a v tom bordelu se to proste (doufam) ztrati.
nedavno jsem hodil dva sektory pod 5500, proste me to uz nebavi, volno neni nikde, scanem z apcka mam 4 kanaly kolem -35 -40 klidne i dve takove ssid na kanal a to nejsme na stejne strese, takze at udelam co udelam, sektor fungovat nebude "legalne" ... rezignoval jsem.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Je potřeba lobovat na správných místech za uvolnění další části pásma.
Bohužel, já mám sice dobré spojení na jednoho poslance, ale je to takový blb, který pochopil mandát trochu jinak. Nebo se přizpůsobil ostatním, nevim.
Mrzí mě trochu, že pokud šlo o zákaz PBM10, tak tady byla spousta lidí "převelice obětavá", ale když je fakt potřeba aby teď zatahali za ty správné nitky,
tak se jich to najednou netýká.
0 x
T-T

svestka

No, tohle SSID je slyšet v půlce Brna, od -45 do -70, to jsou ale k*i.
0 x

Rasken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rasken » 12 years ago

Neni nahodou v VO ze podle SSID ma byt jak AP tak provozovatel identifikovatelne?
zkus napisat na CTU, vzdit po kazdem z nas chtely seznam AP s SSID i s GPS.......
0 x

svestka

Rasken píše:Neni nahodou v VO ze podle SSID ma byt jak AP tak provozovatel identifikovatelne?
zkus napisat na CTU, vzdit po kazdem z nas chtely seznam AP s SSID i s GPS.......

No po nás to ještě nechtěli, byť my máme SSID/název jasný. Nicméně rád bych to řešil po dobrém. Zatím :)
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

po me seznam nechteli (ja vul jim ho omylem jednou poslal misto jineho formulare) a o pojmenovani podle SSID tady jsou dve spolecnosti, jinak nazvy namatkou jako : virginia, formule, poklop, lenicka, karel, hubata-zena, afrika, zavolejmi, analnimasakr (ten me bavi nejvic), satelit1, satelit2 ... no asi to neni zas znama povinost (pokud to teda povinost je)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná