❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Fax v sieti

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
zvukarmiso

Fax v sieti

Příspěvekod zvukarmiso » 12 years ago

Ahojte mam zaujimavu otazku.

Nikto mi nevie poskytnut faxovu službu. A potrebujem to nejak spravit. Mám len pripojenie na net. Rozmyslal som ze by som si kupil nieco ako VOIP ale neviem ci to ma zmysel a pod..
potrebujem pripojit jeden fax nic viacej. Viete mi poradit ako sa s tymto vysporiadať ?

Ďakujem
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

jsou dve moznosti. Jedna jak jsi napsal pres VoIP prevodnik a nebo druha je ze fax posilas pres pocitac (naskenjes a posles) a tobe faxy chodi jako email.
U prevodniku je nevyhoda ze je nachylnej na stabilitu pripojeni protoe fax si nijak neoveruje zda druha strana prijala data v poradku.
0 x
Bývalý ISP...

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Také jsme se to pokušeli řešit pro 1 firmu. Našli jsme podobné řešení přes službu Dialtelecom Tam vyzaduji za to 200 Kč měsíčně a příjem na emailem odesilani faxem..
Zajemce při ceně navíc 200 Kč to vzdal raději.

www.wiracom.cz
0 x

pavlasek

Příspěvekod pavlasek » 12 years ago

fax? co to je?? se vracíte do středověku? Ale vážně, zákazníkům to rozmlouvám a u nás na úřadě jsem to pro jistotu zakázal používat...
0 x

zvukarmiso

Příspěvekod zvukarmiso » 12 years ago

Jedna firma to potrebuje :( neviem co s tym, preto som sa pytal ale asi sa na to vykaslem, lebo nevidim realne riesenie na Slovensku ako to spravit. A kvoli jednemu zakaznikovi VOIP spustat nebudem
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 12 years ago

Email to fax. Prvni odkaz v google

Otestujte internet fax - Žádné vstupní ani měsíční poplatky
fax.webnode.cz/
Nepotřebujete pevnou linku ani fax
0 x