❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

I4WIFI - nové reklamace- pozor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: I4WIFI - nové reklamace- pozor

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

aneb naslibujme hory doly ale nekde dole malym pismem na vas serem ...... :roll:
napr u ipmedie sem zatim zadnej takovej problem neresil ... proste dva roky a bez vytacek vymenily tejden prec koncem zaruky ....
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

no taky tam nevidim nic :) , to je nova metodika koukam jak voyebat lidi...no to by me zajimalo jak zjisti kolik mesicu to zarizeni bylo venku na stozaru a jelo...treba jedna serie zloutne a krehne vic, druha min...cert vi no...radej se od i4 budu drzet dal, toto mi uz normalni neprijde, uz nevi kudykam klickovat :roll:

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 12 years ago

No jeste, ze jsem tam prestal nakupovat pred 2 roky. Jaky duvod maji pro zamitniti reklamace na jednotku, ktera je urcena pro venkovni instalaci? Ta jednotka je urcena jako klientska a ma jet 24hodin a 365 dni v roce.
Nebo podle i4wifi budem klientum rikat , at jednotku pres den zakryvaji hadrou, aby nezazloutl plast a v noci to budou vypinat, aby se nanafoukly kondenzatory ? Kdo tam u i4wifi jeste nakupuje? Neni cas ten obchod znicit jedinym prostredkem, ktery mame a nenakupovat tam. Jestli si treba v ipmedii nebo aspe, wifishopu, atd reknou , ze se budou chovat stejne jak v i4wifi, kdyz jim to prochazi, Tak skodni budem my, zakaznici.
0 x

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 12 years ago

Nechtěl jsem rozpoutat flame... nikdy jsem s jejich reklamací neměl problém a když jsem je jednou žádal o laskavost, tak mi vyšli vstříc. Jen jsem zvažoval nákup zařízení a při pročítání všech informací ( jsem puntířkář ) mě tohle dostalo a snažil jsem se to s nima probrat po mailu, ale hledat něco co na těch stránkách není a ještě být odbyt slovy,že se to tam ostatním normálně zobrazuje mi přijde .... mno minimálně zvláštní.

V reklamačních podmínkách o této minimální garantované době jsem nic nenašel, ale třeba je to bič jen na některé nakupující. Navíc pochybuji, že by to obstálo u kteréhokoli soudu.
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Asi uz jim lidi nezrali ze plno veci zamitali pro prepeti tak maj novou vymluvu .....
Oni se chvilema snazej obcas vyjdou vstric ale do tej doby nez jim otevrene reknes ze ti kecaj do oci .... pak je najednou ochote konec ... ale nenecham si cpat do hlavy kec yktery nejsou pravda ....
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Tak v tomto spočívá jejich slavná 5 letá záruka u některých věcí :)
Bych je poslal doprdele, nadměrné užívání se nedá nijak dokázat, zkřehlé a zažloutlé plasty jsou u něčeho už po roce. Kde mám jistotu že výrobce nepoužil nějaký pochybný materiál?
Já to nechápu kdo tam běžně nakupuje, u Ipmedie nebo Aspy mám lepší ceny, a nikdy jsem se nemusel handrkovat o jedinou reklamaci. Hlavně že se camrají, že jsou pomalu nejlepší eshop na světě :)
Jako občasně tam něco koupím, většinou na zkoušku, ale vždy to beru až jako poslední možnost.
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

Predem se omlouvam, bezne nenadavam na forech, ale ted si nemuzu pomoct. TO JSOU ZKURVENY ZMRDI !!! Nastesti uz leta bych od nich nevzal ani krytku na konektor natoz elektroniku. Zaruka je dle zakona 24 mesicu, tak at se KUA dle toho chovaj ! COI na ne a kazdy tyden !!! :evil:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Kto tam este kupujete preboha??? Ved tam dokopy nič nemajú...
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Též nechápu co to zas předváděj a jak si to vůbec můžou dovolit. Ta formulace s opotřebováním je někde definovaná ze zákona, nebo to je jen jejich výplod a výmluva jak se vyhnout reklamacím ? Hodit na ně bombu, na xindy jedny :evil:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

v zakone je kdesi cosi o beznem opotrebeni ... mas to treba u bot ..... presnou formulaci nevim ale neco tam je ... ovsem vymlouvat se i outdoor zarizeni ze to je moc osajneni od slunka je nebetycna pi*****
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Nemůžu si pomoct, ale po přihlášení do účtu na i4 se mi skoro všechno ukazuje se zárukou 12 měsíců a pak ta zkur.... možnost prodloužit na 5 let.
Proč s tím dělají takové drahoty? Ať tam dají normálně 2 roky a tu prodlouženou ať si strčí do zadele.
Nedávno jsem tam objednával z nouze, když na aspě nebylo skladem, ale už nebudu na i4 objednávat ani z nouze.
0 x
T-T

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

nekupuj to na firmu a hned to mas na 2 roky ;-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

klobasanet

Příspěvekod klobasanet » 12 years ago

DD, mimo mísu.. Jako začínající ISP bych měl brát kde? :-)
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

klobasanet píše:DD, mimo mísu.. Jako začínající ISP bych měl brát kde? :-)

Brali jsme z discompu, ale v ipmedii jsou víc komunikativní.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Zkus ipmedia.cz
0 x