❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak zničit Mikrotik

Návody a problémy s konfigurací.
loupak

Jak zničit Mikrotik

Příspěvekod loupak » 12 years ago

Ahojte chlapi,

jelikož slušnost z tohoto světa vymizela,obracím se na Vás radou.Měli jsme v síti jednu osobu,které jsme před časem dali SXT,protože starý zařízení se rozbilo,její vinou. Jelikož dotyčná je socka a internet potřebovala,řekl jsem si že udělám dobrej skutek a to SXT nebudu fakturovat,smlouvu podepisovat nechtěla,protože tou dobou měla rok a něco do konce původního úvazku ,čekal jsem že bude ráda a bude trochu vděčná...No slunko párkrát vyšlo a zase zapadlo a blíží se doba,kdy úvazek doběhne a přišel Bořek K*rv*č a nabídnul jí internet o kilo levnějš..........Samozřejmě reakce je taková že chce k němu a na mý nabídky zlevnění neslyší. A zařízení že je její a že jsem tam nikdy nic nedával atd.... Samozřejmě že Bořek potřebuje to zařízení aby jí připojil. To že jsem přišel o pár stovek měsíčně už jsem rozdejchal ale to zařízení rozdejchat nemůžu....Proto moje otázka,dá se nějak na dálku zničit to zařízení aby už se s nim nedalo nic dělat? :evil: :x :x
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

nedelat dobry skutky staci :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

sežeň si někde v okolí airsofťáka snipera a urči mu cvičnej terč. Myslim si že se to po pár ranách rozštípě na kaši. Nic jinýho mě nenapadá.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 12 years ago

Napis hi jestli ma doklad o koupi a dolozi ze jenzarizko jeji. V opacnem pripade bych ji pohrozil trestnim oznamenim o uzivani cizi veci. Ale to oznameni je pak potreba podat, aby to nebylo tlachani do vetru.

Ale jak pisou jini, nedelat dobre skutky u socek
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

vyzvat doporučeným listom na vrátanie zariadenia.....ak nie, podat trestne oznamenie. hotovo
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

Poslal bych tam par negru s klestema a letlampou ... :evil:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

jeste sem s nim neskoncil, tvoje zarizeni pozna stredovek !!! :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 12 years ago

Důležité je zda máš na to zařízko předávací protokol. Pokud ne, tak je to drahocenná zkušenost...a poučení abys si ho příště vždycky nechal při servisu podepsat. Jinak nad tebou tento "klient" zvítězil dvakrát, jednou tě ojebal o zařízení a prachy, a teď si ještě krátíš život vztekem na debila, kterému je to u otvoru análního. Já byvše povahy slabé, se blbcům raději vyhnu obloukem. Zvítězit nemožno.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

asdewq

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

dobre skutky su vzdy po zasluhe potrestane... u koncovych zakaznikov sa mi to este ani raz nevyplatilo, nerobi sa to.. neoplati sa to... striktne pravidla na kazdeho
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 12 years ago

Přikláněl bych se k tomu airsoftu, jen bych střelci doporučil nějaké krytí. :D
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

1. nedelat dobre skutky - souhlasim
2. airsoftka by musela byt jedna z tech lepsich od 160m/s, jelikoz ucinny dostrel bude jinak mensi, nez vzdalenost strelce od cile jesti to chces udelat "potajnu" ... anteny jsme nastrelovali na nejakych ~30m 220 m/s vzduchovkou s kovovymi broky... a proslo :-D
defakto ti staci jedna dobre mirena rana, udelas dirku a voda casem zajisti zbytek...
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Majklik

Příspěvekod Majklik » 12 years ago

Vyflákl bych s ena to a poznčil si - příště nebudu blbej. Za cneu sXT je to v porovnání s jinými za pusu. :-)

Vyhrožovat soudy a spol je blbost. Škoda malá, takže max přestupek a důkazní břemeno na mé straně. Takže jak tomu říkají - důkazní nouze, pokud nemám od socky podepsaný předávací protokol s tím, že jí to půjčuji? :-)
Tím si leda začnu koledovat o průser, že se v otm začne někdo štourat a budu buzerován, že isntalac enení v soulady se všemi kostelními pořádky. :-(
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Vzduchovka... Sam o jednom pripadu ted premyslim, ale trn haj_l ma Jirouse s Rocketem na GentleKlipu...

Ne, to sem mu nedal zadarmo, ale nezaplatil mi nic za praci a to sem sitoval celou jeho zku_venou rezidenci. 20h prace... Takovym zadny faktury, platit hned, na drevo! Grr
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

pcwifi píše:jeste sem s nim neskoncil, tvoje zarizeni pozna stredovek !!! :lol:

Mame radost?! ... ... Mame radost!!! :-D
0 x

Rasken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rasken » 12 years ago

A co odpojit behem upgreidu......
Nebo tam nahrat nejakou po**** verzi ROS.

Pak bude zalezet na to jake znalosti s MK ma ten druhej ISP....
0 x