michnzee píše:Já mám v5.24 a na portu USB to nic nezahlásí.
U mikrotiku nikdy nevieš....
michnzee píše:Já mám v5.24 a na portu USB to nic nezahlásí.
pcwifi píše:zalezi na penezich ze... nekdo chce dat 1500kc, nekdo klidne 5500kc i vic...
asi bych sel do nejake levnejsi UPS a dal ji vykonnejsi baterii...
PW
pcwifi píše:na teto : APC Back-UPS 350 mam misto origo 12V/7,2Ah vrznutou 44Ah auto aku, ta uz je na pokraji smrti, ale stale jede...a za 2 roky s tim nebyl problem, napojeno prodlouzenymi kabely. Jen se nabiji dele...
jinak laduju snad ke kazde UPS lepsi baterie, pokud je velky odber, dovybavuji made by doma UPSku vetrakem aby se neuvarila...
PW
Ladik píše:Mam na bodech AD-55B + 2x12V/4.5Ah napaji to 1x 493AH, 1x RB411AH, 1x SXT H5nd a vydrz je cca 8-9h, takze jasna volba, staci dat rosku vetsi akku a hotovo, me se vetsi do bedny nevejdou, ale vypadky EONu nejsou vetsi jak 6hod pokud delaji planovanou udrzbu 1-2x do roka.
Pokud potrebujes 220V UPSku doporucuju starou dobrou APC Smart-UPS rady 700 (ale ty starsi modely - par jich jeste mam, ty maji jeste kvalitni elektroniku a standartni COM se starym dobrym protokolem) na ty se daji napojit uplne bez problemu velke baterie, radu Back nedoporucuju bez dobreho chlazeni.
Ahoj Lada