❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB751U 2hnd - tlačiareň

Návody a problémy s konfigurací.
MRB

RB751U 2hnd - tlačiareň

Příspěvekod MRB » 12 years ago

Prosím o pomoc skúsenejších ako som ja kedže v tomto smere som začiatočník. Ako zdielať USB tlačiareň na mikrotik RB751U 2hnd po pripojení k mikrotiku ju vidno vo winboxe v záložke System/Resources/USB, ale žiaľ neviem čo ďalej. Za pomoc vopred ďakujem.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

A myslíš, že to mikrotik vie?
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

v prekladu podle me nejde...usb tam neni pro tyto ucely...spise pro 3G modem,flash disk apod., to neni domaci wifina s printserverem...tos sahl po spatnym kusu HW.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Daxxim » 12 years ago

jo tohle kluci z mikrotiku nevychytali, s tim usbeckem by se dali delat veci :(
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

nejde náhodou z toho udělat virtuální USB port? u seriaku to jde.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

jde, od určitý verze jde na dálku směrovat USB port do virtuálního portu na PC a pak tam může bejt připojený cokoliv.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:jde, od určitý verze jde na dálku směrovat USB port do virtuálního portu na PC a pak tam může bejt připojený cokoliv.

mas to nekde rozjety? respektive, muzes sem hodit kofiguraci?
0 x

MRB

Ja sa preto pýtam, že som našiel toto keď som ho kupoval tak zrejme aj oni spravili chybu v popise http://www.alza.cz/mikrotik-rb751u-2hnd-d411516.htm tam dole kde je popis píšu, že vraj aj napripojenie tlačiarne.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

Oni tam hlavně píšou "Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter."
0 x

MRB

A aký formát používa mikrotik pre flash disky lebo ak som pripojil flash disk 4GB tak mi v resources vypisalo stav invalid ale ak som ho dal formátovať tak po formátovaní bol stav ready. Potom mám ako pokračovať vytvoriť nejake FTP alebo niečo také aby to bolo ako sieťové úložisko napr. na filmy.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

tak zrovna alza at si dal prodava svy desky,cpu,ramky,lednicky,tv, tplink wifiny a do mikrotiku bych se moc nesral. ti jak vidi USB hned k tomu napisi prvni nesmysl co vygooglí, protoze pochybuji, ze by mikrotik nekde vyslovene uvadel, ze k USB jde pripojit tiskarna...resp. ano ona jde, ale uz nejde pouzit :lol: obcas ty jejich popisky jsou mazec...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Tak tlačiaren si pripojit mozes...ale to je asi tak vsetko.
0 x