❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB411 vs. TP link switch (odpaleny port)
- midnight_man
Re: RB411 vs. TP link switch (odpaleny port)
ani my sme nemali problem cca 2 roky...az teraz ked je tam viac HW.
0 x
Na jednom ad155b mam odber stale 70W: 1 loco, 1 rocket, rb433ah s dvoma kartickami kde bezi dualnstreme, 3 bullety, 1 nanobridge, 1 rb2011, 1 gigovy switch tplink, 1 rb433ah s troma min pci kartami, 1 intel dn2800mt so spotrebou okolo 17w, plus karta rb44ge ktora zerie okolo 5 wattov....
I ked toto je uz stav kedy by som to rad napajal niecim vykonnejsim, ale neviem cim.....viete poradit, nieco presne ako ad155b akurat aspon 200Wattov vykon....
I ked toto je uz stav kedy by som to rad napajal niecim vykonnejsim, ale neviem cim.....viete poradit, nieco presne ako ad155b akurat aspon 200Wattov vykon....
0 x
- midnight_man
No tak mi kurna povedzte preco to pri prechode na baterky spôsobí reboot vsetkych zariadeni? Nepodareny kus AD? mensie kondiky? .....
0 x
Me AD155 A i B dela rebooty taky. Pri kazdem vypadku napajeni se rebootne RB411AH, RB711A, ktere jsou pripojeny pres stejny POE panel zustanou v klidu bezet.
0 x
- midnight_man
u nas sa rebootne setko, groove, 411, Rocket, nano, bullet....setko.
V priebehu tyzdna pridu kondiky, pojdeme to namontovat a snad sa tento defekt stratí.
V priebehu tyzdna pridu kondiky, pojdeme to namontovat a snad sa tento defekt stratí.
0 x
najlepsie skusit novy kus....je mozne ze tie rebooty su naozaj kvoli chybnym suciastkam...(kondenzatory alebo ine kurvitka...)
0 x
Nám to dělalo tam kde byla RB600. Jako chybu v RB bych to neviděl . . . spíš ten zdroj "strašně dlouho" přepíná na baterky a díky tomu se to stihle restartovat - lépe řečeno to relé tam je pomalý.
0 x
AD155B, za ním DC/DC konvertor 24/12 V, a to krmí jedoucí RB800, switch (12x gigo/2x sklo), QNAP NAS pole s 2x 3TB disky, Atom 330 servřík (2 GiB RAM, 2x 500 GB disk) a nějaký drobný další šrot. Mám to tu na zdi cca 2x a přepíná tam i zpět bezvýpadkově.
A to i v dalších lokalitách nevím o tom, že by se to stávalo.
Co se natočení týče, tady mi to leží normálně na polici (montážní deskou dolů), jinde visí na výšku na boku racku (svorkovnice dole).
A to i v dalších lokalitách nevím o tom, že by se to stávalo.
Co se natočení týče, tady mi to leží normálně na polici (montážní deskou dolů), jinde visí na výšku na boku racku (svorkovnice dole).
0 x
- midnight_man
takze AD na vymenu
///////osadili sme tam kondenzátor
problem vyriešený.
///////osadili sme tam kondenzátor

0 x