❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Rambo

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Rambo » 12 years ago

My jsme na železu od T-Mobilu a "zdarma" :).
Ale je to tím, že původně jsme tam byli my a Vodafon. A když chtěl T-Mobile tak se prostě nevešel, tak nám udělal výložníky na jejich stožáry a přeložení antén zaplatil. Máme to tak že my jsme maximálně 75cm nad strojovnu výtahu a BTSky jsou nad náma.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jj obcas se podari ruzne kousky :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

Dulezity je ci je ten objekt ... Dostat se na stozar OPice je strasnej drahej spas ... Pokud je to ale stavba jineho subjektu a ten na tom nechce vyrejzovat, tak nebyva problem ... 8)
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

nemam problem byt tak drzy a postavit si vedle OPiciho stozaru svuj mensi, ale...jak je to se stavou... pronajmou opice svoji energii ci to vubec neresi a tahni si svuj kabl ? protoze to by byl drahy spas rekneme pul kilometru nechat zakopat ze...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

czu

Příspěvekod czu » 12 years ago

Tak takhle (ne)funguje náš místní lowcost provider (40Mb za 180, 100Mb za 240). Oceňuju přítomnost terminálu přímo ve strojovně výtahu :) ale jinak naprostý běs. Co switch, to jiná obskurdní značka, výpichy, bordel a navíc odemčený rozvaděč... Tak já nevim, nepřidělává si takhle člověk akorát další práci?

1.jpg
1.jpg (124.27 KiB) Zobrazeno 2103 x

2.jpg
2.jpg (179.93 KiB) Zobrazeno 2103 x
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

rychlost internetu není dána parametrem ve smlouvě ale cenou....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole ... ?id=775523

No tak... uberte trochu vykonu na tech spojich ;-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 12 years ago

aliney píše:http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=775523

"Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."
Tohle me dostalo pod stul :D
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

neverhappy píše:
aliney píše:http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=775523

"Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."
Tohle me dostalo pod stul :D

jasne, chlap na druhej strane ma voltmeter a "ladí"
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

ono na blbosti lidi se da velice dobre vydelat, tady po dedinach dokonce jezdi borec a prodava nejake "kloboucky" proti nebezpecnemu zareni z radiovych spoju. Neveril jsem tomu, ale jednoho dne me volal jeden clovek co ma v jiste dedine nas vysilac a domahal se zvyseni najmu, na tom by nic nebylo az do chvile kdy rekl ze si kuli nas musel koupit "ten kloboucek" ... toz zpozornel jsem a rikam jaky ze kloboucek ? a borec me zacal popisovat jak u nich byl zastaveny nejaky znalec na zareni a nemoci z toho ... a tento videl u nich na dome vysilac a tak jim ihned prodal "ten kloboucek" ...

celkem jsem si rikal, ze je to nejaka koko*ina ... ale v dalsi dedine me nedavno jeden rikal, ze ty vysilace jsou desne nebezpecne a ze jim to rikal nejaky odbornik co prodava proti toho kloboucky ... tak ja nevim, jeste jsem kloboucek nevidel, ale bude to asi nejaka nehorazna blbost :-D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Viktor Novotný píše:ono na blbosti lidi se da velice dobre vydelat, tady po dedinach dokonce jezdi borec a prodava nejake "kloboucky" proti nebezpecnemu zareni z radiovych spoju. Neveril jsem tomu, ale jednoho dne me volal jeden clovek co ma v jiste dedine nas vysilac a domahal se zvyseni najmu, na tom by nic nebylo az do chvile kdy rekl ze si kuli nas musel koupit "ten kloboucek" ... toz zpozornel jsem a rikam jaky ze kloboucek ? a borec me zacal popisovat jak u nich byl zastaveny nejaky znalec na zareni a nemoci z toho ... a tento videl u nich na dome vysilac a tak jim ihned prodal "ten kloboucek" ...

celkem jsem si rikal, ze je to nejaka koko*ina ... ale v dalsi dedine me nedavno jeden rikal, ze ty vysilace jsou desne nebezpecne a ze jim to rikal nejaky odbornik co prodava proti toho kloboucky ... tak ja nevim, jeste jsem kloboucek nevidel, ale bude to asi nejaka nehorazna blbost :-D

Tak teda by sme si mali asi všetci kupit po jednom klobučku..navrhujem. BOZP :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Sakra ze bych klientum s pripojenim prodaval aj kloboucky ? :lol: :lol: :lol:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

hmm, a ty lidi maji mobilní telefon u sebe že? bych je poslal do háje s takovým názorem.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Mám klienta na jednom AP, byl poslední ve 2,4GHz a dlouho se mi nedařilo ho ukecat na 5GHz. A na tohle jsem ho dostal :)
On je strašně "BIO" a měl parabolu-koax přes zeď a zařízko v pokoji u PC. A když jsem byl u něj na servis, tak přišla řeč i na mikrovlny,
jako že ikdyž je to na střeše, po káblu to steče dolů na wlanku, která si trochu zazáří i v místnosti, no a že teď montujeme
kompaktní zařízka a je to celé v anténě na střeše a dolů teče už jen čistý "bio" internet, nenechal se dvakrát pobízet :D
0 x
T-T

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 12 years ago

tom-tom píše:Mám klienta na jednom AP, byl poslední ve 2,4GHz a dlouho se mi nedařilo ho ukecat na 5GHz. A na tohle jsem ho dostal :)
On je strašně "BIO" a měl parabolu-koax přes zeď a zařízko v pokoji u PC. A když jsem byl u něj na servis, tak přišla řeč i na mikrovlny,
jako že ikdyž je to na střeše, po káblu to steče dolů na wlanku, která si trochu zazáří i v místnosti, no a že teď montujeme
kompaktní zařízka a je to celé v anténě na střeše a dolů teče už jen čistý "bio" internet, nenechal se dvakrát pobízet :D

bio-internet nova nabidka? doufam ze to bude u nas ve meste co nejdrive :D
0 x