❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WDS ...slo by toto

Návody a problémy s konfigurací.
TOMIK

WDS ...slo by toto

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

zdravím přemýšlím o pokrytí dvou lidí ... a protože fakt víc lidí tam nebude nechci moc investovat do hardwaru a chtěl jsem se zeptat skušenejších lidí co používají mk + rb zda by šlo toto:

rb 112 by vysilal na vsesmerovce a RouterBoard RB133C se všesměrovkou by přímal signál od té všesměrovky na rb112 a i jí přes ní vysílal je mi jasné že to asi pujde před WDS ale chtěl jsem se zeptat skušenějších lidí zda by do toho řešení šly ...
0 x

jumbocb

Příspěvekod jumbocb » 18 years ago

TOMIK píše:zdravím přemýšlím o pokrytí dvou lidí ... a protože fakt víc lidí tam nebude nechci moc investovat do hardwaru a chtěl jsem se zeptat skušenejších lidí co používají mk + rb zda by šlo toto:

rb 112 by vysilal na vsesmerovce a RouterBoard RB133C se všesměrovkou by přímal signál od té všesměrovky na rb112 a i jí přes ní vysílal je mi jasné že to asi pujde před WDS ale chtěl jsem se zeptat skušenějších lidí zda by do toho řešení šly ...

No tak tomu nerozumím co a jak chceš protože je tak chaoticky napsaný ale to není to hlavní proč na to reaguju ale hlavně přijímat všesměrem to je fakt dost dobrý
0 x

TOMIK

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

jumbocb píše:
TOMIK píše:zdravím přemýšlím o pokrytí dvou lidí ... a protože fakt víc lidí tam nebude nechci moc investovat do hardwaru a chtěl jsem se zeptat skušenejších lidí co používají mk + rb zda by šlo toto:

No tak tomu nerozumím co a jak chceš protože je tak chaoticky napsaný ale to není to hlavní proč na to reaguju ale hlavně přijímat všesměrem to je fakt dost dobrý

a jinak bysi udělal s te 133 reapeter wds
0 x

Laibir

Příspěvekod Laibir » 18 years ago

Já bych řekl, že pro pokrytí dvou lidí by stačily dva směrový spoje z jednoho bodu. Dělat pro dva lidi dva všesměry. Trochu přepych a škoda pásma.
No..nemůžu to takhle říct když přesně nevim jak to myslíš.
Jinak se to řeší jako WDS.
0 x