fotky
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 825&type=3
pdf
http://www.mikrotik.com/download/share/hr13.pdf
CCR1036-8G-2S+ - 10Gigabit CCR, 2x SFP+, 8x Gigabit Ethernet, 36 Core Tilera, 16GB RAM, 28Gbit throughput, 42 Million PPS, Available June
CRS - Cloud Router Switch, RouterBoard 9xx series device with 24 switched Gigabit ports (switch chip), runs RouterOS, 1x SFP. Available in IN (desktop) and RM (Rackmount) models. Also a wireless model is available. Available May
RB911G - Compact CPE/AP, Gigabit Ethernet, Metal Shielded RJ45, Integrated 2Ghz OR 5Ghz radio, 600Mhz Atheros CPU. Available April
RB912G - Compact CPE/AP, Gigabit Ethernet, Metal Shielded RJ45, Integrated 2Ghz OR 5Ghz radio, Mini PCI-e, SIM slot, 600Mhz Atheros CPU. Available April
RB912G Outdoor - The above but in a really nice outdoor case, SMA connectors soldered to board, pole or DIN rail mount. Available April
Sextant G - Sextant with RB911G inside. Available April
CCR Extended Ram - Normal CCR with more RAM (16GB).
R11E-2HND - 2Ghz Mini PCI-e, 800mw, u-fl connectors
R11E-HPND - 2Ghz or 5Ghz models, 1watt, MMCX connectors, nice big heatsink
RB14EU - PCI-e to 4x Mini PCI-e converter. Allows use of WiFi/3G cards in a x86 PC. has USB passthrough to allow 3G to work. Available June
SXTHG - High Gain SXT, 17.4dB antenna, more directional, 1 watt, Gigabit ethernet (metal shield), 5Ghz. Available May
SXTSA - Sector Antenna SXT, 90degree sector antenna in standard SXT housing. Available May
Groove52 - Dual-band Groove with new 600Mhz Atheros CPU. Available April.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Novinky MUM Zahreb
24port Gigabit switch powered by RouterOS
- Přílohy
-
- crs.jpg (45.6 KiB) Zobrazeno 2346 x
Naposledy upravil(a) honzam dne 14 Mar 2013 11:45, celkem upraveno 1 x.
0 x
383x214 ? obrazek jak z HD sklenenky
, ja myslim ze nema smysl za kazdou cenu zde prezentovat kvalitu jak vyfocenou mobilem s rozlisenim CIF...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
nech idu do haja s ethernetovych switchom....v ktorom roku ziju? 2005?
Vidim tam okopčený Rocket M5...klasika
Vidim tam okopčený Rocket M5...klasika
0 x
R11E-HPND
miniPCIex for rb912
2,4 and 5Ghz model
1W power
new AR9580 chipset
mmcx
miniPCIex for rb912
2,4 and 5Ghz model
1W power
new AR9580 chipset
mmcx
- Přílohy
-
- ex.jpg (54.94 KiB) Zobrazeno 2346 x
0 x
pcwifi píše:383x214 ? obrazek jak z HD sklenenky, ja myslim ze nema smysl za kazdou cenu zde prezentovat kvalitu jak vyfocenou mobilem s rozlisenim CIF...
![]()
PW
Máš lepší? Vzhledem k tomu že to je výřez z videa tak se nediv rozměrům
0 x
ne doznavam se ze nemam ani to prt
, ale sem takova natura, ktera se radeji misto koukani na kinorip kvalita horor noveho filmu pocka na Blu-Ray az vyjde
kazdy holt preferujeme neco jineho obecne vzato...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Dobře tak kvůli tobě obrázek upravím jakmile bude dostupný. Aby jsi netrpěl
Dal jsem to sem aby jsme mohli diskutovat, né každý viděl představení produktů.
Fakt jsem nečekal někdo se bude zaobírat kvalitou fotek

Fakt jsem nečekal někdo se bude zaobírat kvalitou fotek
Naposledy upravil(a) honzam dne 14 Mar 2013 10:03, celkem upraveno 1 x.
0 x
pro me za me vystav treba obrazek 100x100 bodu
kvuli me se neadaptuj
beztak brzo vyjdou nejake ofic obrazky a todle upadne v zapomeni...pohoda jazz.
PW

PW
0 x
- midnight_man
bohužel to vypadá na 2x2
0 x
- midnight_man
Ta 3 x 3 mi tam schazi
ale brutalni sxt je pekny , sice netusim v nasich podminkach na co ale je pekny 

0 x
ne, fakt neni 1. dubna.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
ppp76 píše:Ta 3 x 3 mi tam schaziale brutalni sxt je pekny , sice netusim v nasich podminkach na co ale je pekny
no myslím že už bode dobrý na to že bude lapat o něco méně ruchu z okolí a to se cení.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...