Předpokládám půjdou cestou - prodávej naše minuty, plať nám a dřinu s inkasováním a neplatiči si pořeš na vlastní triko. Nebo to bude něco jiného?
Vážení obchodní partneři,
Naše společnost se připravuje ke vstupu na trh mobilních telekomunikací se službou ha-loo. Velmi si vážíme dosavadní spolupráce s Vámi jako našimi partnery a právě proto uvažujeme o spolupráci s vámi v projektu mobilních služeb. Jsme si jisti, že tato část telekomunikačního trhu zaznamená v následujícím roce zásadních změn k lepšímu pro zákazníka, i pro alternativní poskytovatele.
Pakliže máte zájem rozšířit spolupráci s námi i v oblasti mobilních služeb, obraťte se na nás, abychom mohli detailní plán spolupráce společně sestavit.
Budeme se těšit na další spolupráci.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ha-loo usiluje o mobilního operátora
takze virtual jak vysity...no to uz neni - brzo nebude zadna veda, bleskmobajl, teskomobajl, haloo mobajl
za chvili se to zneprehledni a myslim si, ze pocet lakadel nebude az tak velky aby clovek chtel prechazet ocud tam ci jinam...nehlede na to ze stavajici monopolni trojka muze jit s cenami setsakra hodne dolu, tedy dalsi moznost udrzeni stavajicich kliosu...no bude to zajimave v tomto roce typuji...zakaznik se snad docka realne spravedlivych cen po tech letech utrpeni...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nedočká. Tohle nejsou virtuální operátoři, tohle jsou dceřinky operátorů 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Mě se zdá že teď objevilo více "šedých mobilních operátorů". Teď za mnou přišel brácha, jestli nechci volání za 1,80 za minutu bez paušálu. Taky si založím firmu, nakoupím 1000 telefonních čísel, vyžgráňám slevu a budu to dál prodávat "jakože pod záštitou" kyslíků. To je byznys :)
Není to zdaleka první nabídka o které jsem se dozvěděl.
Není to zdaleka první nabídka o které jsem se dozvěděl.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, my mame volaji po korune 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education