❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
mám dotaz ohledně upgradu fw na NS5. Mám v něm tuhle verzi fw NS5.ar2313.v2.2.1.2476.080208.1614 (což je už hodně stará verze). Chtěl bych se zeptat,když tam frknu novou verzi fw,jestli se zachová konfigurace. Mate někdo zkušenost? S ubnt moc nedělám tak popravdě nevím.A na místo po případném kolapsu se mi jet nechce.
Těžko říct ... ale na rozdíl od MK (a třeba allied telesyn nebo tplinku a ovislinku) mě UBNT ještě nevypeklo. Tam je konfigurace textová, jen direktivy (MK je vlastně script a občas si tam něco pozmění), asi není důvod, aby tam něco podělali. Ale vždy buď připraven vyrazit A před upgrade rebootuj, některé verze s tím problém měly.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.