❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb133c
HoT píše:no poe se da pouzit klasicke pasivni to by problem nebyl, jednalo se mi spise o stabilitu ap. Byla by to v podstate nejluxusnejsi a myslim ze i jedna z nejlevnejsich variant kvalitniho 5ghz klientskeho pripojeni.
Stabilní to je - je to pravda, dovozce mi říkal před 14 dny kdy je začal oficiálně distribuovat že jen u něj před tím než zařadil produkt do katalogu, prodali víc jak sto testovacích kusů a že si to chválí.
No nevím zdali bych použil MK ke klientovi - k firemnímu klidně. Ale zdá se mi že na 5GHz stále na bázi Realtek či Atheros není stále žádný dostačující produk jako WA2204 pro 2,4GHz - tedy klientský wifi router až s 5ti LAN porty.

0 x
HoT píše:No ja prave nevim, jak velkej ma ram vliv na funkci toho routerboardu. Myslim ze vetsinu tahne CPU. Pokud pouzivam pocitac tak mikrotik ma spotrebu ram minimalni. Ale hlavne to chci i pro jednotlive klienty. Uznejte ze
kompletni RB za cca 2500,- je celkem luxusni prijimac za rozumne penize.

0 x
-
Otázkou tedy zůstává, jestli to jde přetaktovat na 200MHz. Takový stroj můžete osadit jen jednou kartou. Pak by nemělo smysl kupovat 112.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.
Karel Půček píše:Otázkou tedy zůstává, jestli to jde přetaktovat na 200MHz. Takový stroj můžete osadit jen jednou kartou. Pak by nemělo smysl kupovat 112.
Ty jo kde na to chodíš.

0 x
-
A na co reaguješ?
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.