❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB751U-2HnD a software

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
DRAKK

Re: RB751U-2HnD a software

Příspěvekod DRAKK » 12 years ago

Záložka security profiles. Vytvoř si tam daný profil a přiřaď jej na záločce wireless.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

dagles97

Příspěvekod dagles97 » 12 years ago

Moc díky za rychlou reakci.

V Security Profiles jsem vytvořil vedle profil default - nový profil 1 kde jsem vložil heslo

Ale nepomohlo to, asi proto že nerozumím termínu: přiřaď jej na záločce wireless?

V Wlan 1 mám už na konci v pravo, vybraného poskytovatele což je sice dobré, ale radši bych si vybral z nalezených poskytovatelů libovolný a k tomu přiložil příslušné heslo, ale to asi u winboxu nejde?

Nebo je třeba na každého poskytovatele zakládat jiný wlan?
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 12 years ago

Pro každé AP musíš mít jiný security profile. V nastavení wlan se podívej na položku Security Profile. Teď tam máš asi default. Tak si vylistuju ten svůj security profile.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******

dagles97

Děkuji.

Prokaždé AP jiný profil to mi nevadí, ale jak mám svázat nalezené AP s příslušným profilem. To nevím?
0 x

dagles97

Snad už poslední problém.
V naskenovaných poskytovatelích si vyberu bud toho co znám heslo, nebo toho co nemá zabezpečení a dám Connect. Nic se nestane a internet do pc nejde.

Nevím co s tím, prosím poraďte?
0 x