❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
dotaz ohladom zmeny porty pre multicast iptv
dotaz ohladom zmeny porty pre multicast iptv
pozdravujem vsetkych, viem ze je to asi kravina otazka ale ak ste uz niekto riesili podobnu situaciu viete poradit ako a s cim to spravit stabilne? o co sa jedna: mam ip tv streamer (zdroj multicastu) pricom potrebujem tento pripojit do dvoch roznych sieti a aby toho nebolomalo tak na roznych portoch. Teda mam jeden zdroj s jednou ip a nejakym portom (streamer) a potrebujem z toho mat dve ip s dvomi roznymi portami. Vdaka za kazde nakopnutie spravnym smerom.
0 x
dik za radu spytam sa este z pohladu vykonu ma sa jednat o jedno sd vysielanie, ake hw naroky ma taketo nieco? je realne ze by to uroutovala rb2011? alebo ist radsej do rb1100? pruser je v tom ze som taketo nieco v zivote nerobil, nemam tu v tento okamih ani ziaden zdroj multicastu kde by som si to vsetko vedel overit/odladit a zakaznik je skrblik ktory by si nechal pre cent koleno vrtat a je to jedna z tych veci ktora sa nerobi koli zarobku ale dobrym vztahom... preto by som potreboval podla moznosti dokazat vsetko nastavit tak ze to pripojim a pojde alebo aspon tak ze to dokazem na mieste doladit.
0 x