Příspěvekod lukic » 12 years ago
ako uprimne - vela krat sa nestacim divit, kam az sa da odbocit od temy, doteraz som to toleroval..
fest som sa tesil, ze sa cosi dozviem o tych Ray17, nedozvedel som sa nic.. Hladam do siete cosi lepsie ako je AirFiber, ale nie moc drahe, vyber podla datasheetov koncil pri MP600 a Ray17, cenovo asi skonci pri Ray17, akurat aj tak je to hodne penazi aby som zobral naraz 3-6 spojov a po pol roku zistil, ze ono to ma este taketo chyby..Takze to skonci opat pri nakupe/zapozicke 1ks, a potom sa uvidi. Len sa mi uz akosi prestava chciet delit o informacie a poznatky, ked vidim, ze niekto tu riesi predajnu cenu na 2 strany. Ako je mile zistit, ze tam sa to da nakupit lacnejsie alebo hentam maju taku a taku akciu - proti takym prispevkom nie som, ale riesit tu cenotvorbu vyrobcov? OK, ale vo vlakne co sa vola - cenotvorba, alebo kolko ma stat take a take radio.. Nie kde je topic "17GHz RAy nebo SDV". Tam mozem riesit ci jedno stoji 80 tisic Kc a druhe 90 a preco sa oplati priplatit si 10 tisic.. Ako narovinu, ked som videl ventilatorove fotky v SDV, tak taky spoj fakt nemusim. A ak ho niekto chce pre par usetrenych % - nech si ho da a nech mu do toho nik nekafre - su to predsa jeho prachy.
Ak mal niekto rozobraty Ray17 - z toho co vidim v datasheetoch mi to pride ako 200-300Mhz demodulacia, nasledne za tym FFT cip, ktory si oreze pasmo ako treba a spravi demodulaciu. Je mozne, ze sa mylim - vie to niekto? Lebo len takto si viem vysvetlit deklarovane parametre a moznost pouzitia 1 jednotky na obe strany spoja. A ak vnutri nie je ventilator tak mi to pride solidny kus HW. Zial nedrzal som to v rukach. Ani len na 10Ghz. Ale to iste plati o Alcome, z ktorej papierovo a informacne od ostatnych mi vyhovuje len MP600, pricom je to podstatne drahsie ako ten Ray (aspon ponuka co sla ku nam).
0 x