❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Precision gigabridge 3x3 mimo 28dBi

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.

Tomáš Břinčil
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

MIMO + SISO na anténách?
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

vsimni si polohy konektorov na vyzarovaci, vsetky su navzajom 45 stupnov...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

to fungovat bude ale přijde mi to trhlý.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

proč to neudělají do jedný antény ?
než tohle tak bych radši zkusil vyšperkovat nstreame dual...
každopádně tohle sežere celý pásmo... takže nevidim důvod to nasazovat - pokud tim do nějaké lokality přivedu konekt, tak čim ho budu odvádět dál, když bude všechno žrát ten můj ptp.. . na druhou strnau je fakt, že by to mělo mít jenom jednu vysílanou frekvenci a v případě použítí 20Mhz kanálu se tim sežere relativně to samí jako na normálnim 2x2 MIMU,ale....
jinak co se týče těch 45 stupňů tak asi blbě koukam, ale vidim, že oproti vertikální polarizaci (konektor nahoru) je to o 45° ale ty dva mezi seobu jsou o 90, takže to je na pikaču...
ideální prasárnu je tedy možné si představit tak, že bude vertikální a horizontální polarizace jako základ a ještě dvě do kříže právě o těch 45° ale to máme 4x4 MIMO... sem zvědavej jeslti to bude a pokud jo tak jak to dopadne... ale myslim, že to už by opravdu mohlo znamenat novou smrt v pásmu... :D i když naštěstí nějakou dobu to bude nesmyslně předražené...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

no radsej toto a pouzivat len 20mhz ako 80mhz pri dual nstreme(na maxime) alebo 40mhz pri 2x2.....
0 x

ef

Příspěvekod ef » 12 years ago

Tak už vidím že se budou dělat i spoje do 802.11ac. Jedna anténa 5GHz a druhá 2GHz :(.
0 x