Příspěvekod rouchi » 12 years ago
hele mam doma 10ks těhle CPE za cenu za jakou v eshopech jsou, máš to celý rozebraný a nafocený a teď zkoumej proč je to tak levný... je otázkou jak to bude fungovat, třeba to bude uplně hluchý nikde venku to vyzkoušení zatím není (třeba nějaký srovnání s klaisckým sxt, s JJ či JJ parabolou by se třeba dalo udělat, ale v tomhle jebsky počasí se mi moc nechce... to spíš člověk dělá ty nutnější věci, než nějaký hraní si...
u RB 411 máš výhodu volby karty a v případě odejití ti odejde jenom karta za pětikilo a jedeš dál..
na druhou stranu jako bral bych to jako otázku pokroku.
jak dlouho se prodávají NS 5M ? 2, 3 roky ? pokud Ubnt nepříjde s něčím upgradnutým myslím, že pomalu budou zaspávat tak jako před pěti lety zaspal MK (když přišel NS5 a určil směr jakým se trh ubere)
Jako myslím, že pro nás jako pro ISP, který dneska většinu přípojek musíme dotovat je zlevnění CPEček skvělá zpráva.
ale soudě podle WIFI krytu (oproti klasickýmu SXT) to je určitě nějak odrbané na wifi části....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček