❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
My to vyřešili těma tenkýma klientama. A protože tencí klienti jsou vestavění v monitoru, do kterého vedou dva kabely (napájení a ethernet) a dále má jen 2x usb na klávesnici a myš (konektory jsou uvnitř a kabely jdou průchodkama), chlazené je to pasivně. Tudíž to prostě nemá žádné otvory kam by měli co strkat. I když stejně nechápu proč to dělají, starý nejsem a vím dobře že nic takového jsem nedělal.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
dnesni decka jsou jine, uz jim nejde o poznani jak co funguje jako to bylo za nas, ale prevlada pro mne nepochopitelna touha nekomu neco poskodit, znicit ... 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Myghael píše:My to vyřešili těma tenkýma klientama. A protože tencí klienti jsou vestavění v monitoru, do kterého vedou dva kabely (napájení a ethernet) a dále má jen 2x usb na klávesnici a myš (konektory jsou uvnitř a kabely jdou průchodkama), chlazené je to pasivně. Tudíž to prostě nemá žádné otvory kam by měli co strkat. I když stejně nechápu proč to dělají, starý nejsem a vím dobře že nic takového jsem nedělal.
Posli foto toho kompletu to me zajima, co jsem nasel bylo vzdy, ze trcel nejaky ten kabel a krabicka pritapla na monitoru.
Diky Lada
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Pridavam zarizeni od jednoho nejmenovaneho "ISP" z Prahy. Maxlink 24db, wisp5 + fungovalo rok. Pekne rozlamana krabicka, plus velke pruchodky, tedy i s hnizdem asi vos ...
parada ...

- Přílohy
-
- IMG_5433_s.jpg (103.66 KiB) Zobrazeno 1945 x
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Všechny tyto plastové bedny od gewissu stojí za hovno. v r.2008 jsme jich na aspě koupili kolem 30ti a už za rok se na některých začaly objevovat trhliny.
Ještě máme pár scame, ty jsou venku zhruba rok a na jaře se při revizi uvidí. Počkejte až se oteplí, hodím sem fotky gewissky co mám na jedné dokrývce.
Na konci roku jsem tam byl s deštníkem na nutný servis, ale nechtěl jsem do toho moc hrabat v tom počasí, zvlášť když na jaro to půjde celé nové.
Ta bedna je tam cca dobře 5 roků a posledně jsem na ní nechal hrst stahovacích pásek, jenom aby do jara vydržela pohromadě
Ještě máme pár scame, ty jsou venku zhruba rok a na jaře se při revizi uvidí. Počkejte až se oteplí, hodím sem fotky gewissky co mám na jedné dokrývce.
Na konci roku jsem tam byl s deštníkem na nutný servis, ale nechtěl jsem do toho moc hrabat v tom počasí, zvlášť když na jaro to půjde celé nové.
Ta bedna je tam cca dobře 5 roků a posledně jsem na ní nechal hrst stahovacích pásek, jenom aby do jara vydržela pohromadě

0 x
T-T
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Používáme léta rozvaděče Spacial od Sarelu, dělájí se v mnoha velikostech z robustního plechu. Když je potřeba jde zamknout, uvnitř montážní plech nebo lišty, vstupní plech s perforací na průchodky, krytí IP66. Cena za rozvaděč s montážním plechem velikost 400x300x200 - okolo 1100,-
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Trochu z vlastní tvorby 
http://www.cybermole.cz/foto/titanic.jpg
EDIT: nějak se na tento bod zapomnělo, výstavba kdysi v roce 123, na půdu se dostali holubi, takže docela chuťovka po pár letech
http://www.cybermole.cz/foto/IMAG0262.jpg
Ukazatel směru větru aneb jak to dopadne, pokud větrná elektrárna nemá vyřešenou brzdu.

http://www.cybermole.cz/foto/titanic.jpg
EDIT: nějak se na tento bod zapomnělo, výstavba kdysi v roce 123, na půdu se dostali holubi, takže docela chuťovka po pár letech
http://www.cybermole.cz/foto/IMAG0262.jpg
Ukazatel směru větru aneb jak to dopadne, pokud větrná elektrárna nemá vyřešenou brzdu.
0 x
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Pecka video! S dovolení sdílím na FB! Jste profíci

edit: Ještě mi pověz prosím jakej je to site a jakou kamerou jsi to točil

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
-
Vypadá to jako Krížava (mezi Žilinou a Martinem)
Tohle video by se mělo povinně pouštět technikům jako motivační video

Klobouk dolu

0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
jt-dob-net píše:
Vypadá to jako Krížava (mezi Žilinou a Martinem)
Jop, je to Křížava.. Google potvrdil

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
Ano, je to Krizava.
Prikladam fotky z osobni sbirky

Prikladam fotky z osobni sbirky

- Přílohy
-
- Krížava 3
- IMG_2958.JPG (246.66 KiB) Zobrazeno 1945 x
-
- Krížava 2
- IMG_2878.JPG (221.49 KiB) Zobrazeno 1945 x
-
- Krížava 1
- IMG_2876.JPG (105.5 KiB) Zobrazeno 1945 x
Naposledy upravil(a) RaMa dne 28 Jan 2013 19:35, celkem upraveno 1 x.
0 x