❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CLOUD CORE ROUTER (CCR1036)
Re: CLOUD CORE ROUTER (CCR1036)
Zdar, mate taky nekdo problemy s neustalymi restarty?mam verzi Rc7, pokud na routeru nic nekonfim, jede bez problemu, ale vetsich konfiguracich, se nahodne restartuje. Odebral jsem i nepotrebne balicky a nechal nejnutnejsi. Mate nekdo podobny problem?
0 x
Petr S.
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
podle zahraničního fora je rc7 docela katastrofální i na ostatních RBčkách.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě doplácí na to, že se to snaží udělat multiplatformní. Kdyby dělali RoS 6 jen pro CCR, tak by byl klid.
0 x
mne se rebootla uz i RB1100AHx2..sice jen jednou, ale rebootla. CCR se pri vetsim provozu rebootoval jak na bezicim pase. Po vymene za RB2011 se stejnou verzi(rc7), zatim drzi..pri stejnem prutoku, jen to zatizeni cpu je jine 

0 x
Petr S.
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se raději místo reklamnímu videu, věnovali vydání stable verze RoS 6 

0 x
Radek Úlehla píše:Kdyby se raději místo reklamnímu videu, věnovali vydání stable verze RoS 6

taky na nej cekam at muzu hodit ccr na ostrej provoz prozatim sem ho stahnul

0 x
Myslíte že jako když vyjde 6.0 final tak to bude stable?
Tomu tady doufám nikdo nevěří

0 x
kdyby tomu nevěřily tak to nekupujou ne? 
teď další na mk foru rebooty. No ale nedělejme z toho vědu, je to RC verze.

teď další na mk foru rebooty. No ale nedělejme z toho vědu, je to RC verze.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Tak, nestresoval bych. Jak to bylo s RB1100AH/RB1100AHx2? Kupoval jsem jich 8 v prosinci 2011 a ležely na stole cca do června 2012, než se na tom ROS stal použitelný tak, abych to měl odvahu dát do provozu. CCR na tom bude asi stejně (a jestli to bude stále RC66 nebo "final" ROS 6.4, to možná nebude ani hrát roli).
0 x
Jo stable bude, ale až tak 6.10 jako vždycky. To samé s 5tkou. Myslel jsem že když opravili NV2 disconnect tak to bude super. A zase prd 
Ale nebudeme odbíhat od tématu...

Ale nebudeme odbíhat od tématu...
0 x
Ono rebooty na rb1000 delala i nejak averze 5.1x ale kluci se snazej pockejme na final a pak je zdrbem 

0 x