❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Banky

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

Kód: Vybrat vše

http://www.zive.cz/bleskovky/fio-banka-nabidla-api-bankovnictvi-pro-zpracovani-prijatych-plateb/sc-4-a-166202/default.aspx
0 x
Bývalý ISP...

mpcz

Příspěvekod mpcz » 12 years ago

Tomáš Nesrsta píše:

Kód: Vybrat vše

http://www.zive.cz/bleskovky/fio-banka-nabidla-api-bankovnictvi-pro-zpracovani-prijatych-plateb/sc-4-a-166202/default.aspx

Zdravím,
tenhle most již v jiné podobě mám (vlastní verze pro napojení E-shopu a plateb klientů za NET) a používám skoro půl roku a co hlavní, zabudovaný do Windows účetnictví.
Není mi jasné, na čem ti programátoři banky půl roku pracovali.
To API je sice (asi) krásné, ale kolik procent těch, co ten most potřebují, ho umí v praxi aplikovat?

mpcz, 08.11.2012
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

To je otazka toto :roll: Proc ma Mikrotik webfig i winbox ? Protoze jsou lidi, kteri pouzivaji ruzne druhy komunikace a je celkem fuk, kolik je to procent.
Si zaloz zivnost a delej to tem co to potrebuji, ale neumi, na zakazku. Jeste na implementaci zarobis pekne prachy. Pokud teda tvuj system je crossplatform a bezpecny, odladeny a otestovany, coz by mohl byt ten pul rok, ktery na tom ti programatori stravili. :roll:
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

api neni žádná prdel. To neni jako když si api zbastlíš pro svoje účely. Tady to musí splňovat nějaký standardy, musí se počítat s možnostmi softwarů který na to budou spoléhat, musí se počítat s každou drobností na kterou to může v budoucnu narazit atd... Kdo někdy něco spojoval tak ví o čem mluvim. Navíc vždy jde o zacházení z daty a musí se to provádět efektivně a vždy správně. Žádná prdel.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 12 years ago

Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti ohledně banky pro ISP. Jaké používáte? Kolik platíte. Výhody/Nevýhody.

Díky
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

0 x

mpcz

basty píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat na zkušenosti ohledně banky pro ISP. Jaké používáte? Kolik platíte. Výhody/Nevýhody.

Díky

Zdravím,
FIO banka, o tom nepřemýšlej ani vteřinu. Výhody - vše, nevýhody - nic.
Nejhorší + asi nejdražší - Rajfka.
mpcz, 23/01/2013
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

rozhodujem se jeste mezi mbank. Ma ji nekdo?
0 x

mpcz

basty píše:rozhodujem se jeste mezi mbank. Ma ji nekdo?

Zdravím,
ano, m.j. já. To nemyslíš vážně.
mpcz, 23/01/2013
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Takze nebrat?
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 12 years ago

nevýhodu má pro mě fio jen jednu (zatím): nejde zadat šablony na příkaz k inkasu. jinak super, s novou možností importu je to paráda
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 12 years ago

F*I*O

Neskutečný úlet.. Pro nás je to rozdíl cca 6500Kč měsíčně..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

No ja zustal be finale u kb rekl sem serou me vase poplatky koncim jdu jinam a hle poplatky nejak zmizeli do zahadneho balicku z akorunu jen prej aby meli ucetni polozku :lol: to mi hlava nebere :roll:
0 x

nechtej

Příspěvekod nechtej » 12 years ago

Měli jsme GE, ale zavedli poplatek za příchozí platbu, odmítli i nějakou zvýhodněnou variantu abychom neodešli, tak teď máme FIO a spokojenost

Výhoda - poplatky 0,-
Nevýhoda - zprvu mě šokoval ten jejich strohý internetbanking, ale teď oceňuju tu jeho jednoduchost a přehlednost
0 x

mpcz

Insider píše:F*I*O

Neskutečný úlet.. Pro nás je to rozdíl cca 6500Kč měsíčně..

Zdravím,
ta věta se dá vysvětlit dost dvojznačně.
Jinak, pokud někomu něco ve FIO chybí, stačí jim napsat, okamžitě se tím zabývají. Potřeboval jsem poslat peníze z mého účtu jedné klientce do bytu. Musel jsem použit konkurenční banku, která to umí, ale za 90 Kč. To je docela dost. FIO slíbila, že se tím budou zabývat.
V takové Rajfce by tě poslali někam.
Jinak jako zásadní výhodu FIO okrem opravdu nulových poplatků vidím ve fungujícím online automatickém mostu do účetnictví každého ISP. To je opravdu nekonečná výhoda a odstranění úmorné a nikdy nekončící práce.
mpcz, 23.01.2013
0 x