❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RC Auta a jine hračky pro volný čas

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
disk

Re: RC Auta a jine hračky pro volný čas

Příspěvekod disk » 12 years ago

Já jsem ho složil, nechal od zkušenějších seřídit a pomalu zkoušel. Řikali, že jsem blázen, když si nedám kruh na lyžiny a netrénoval na pc simulátoru. Ale já se to chci naučit rovnou.
Už byl i pád z jednoho metru. Sice dopadl na lyže, ale listy rotoru se prohnuly a urazily celý ocas. Tak jsem si šel koupit díly za šest tis., poskládal, opět nechal seřídit a trénuji dál.
Pak mám ještě letadlo z elaporu, 1,2m, silný el. motor. To je na odreagování. To lítá samo.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

hafieror píše:Tak s tím autem bych si taky zařádil. My dostali za prodej pc tuhletu hračku
http://www.rc-rcmodely.cz/rcmodely/esho ... -V2RC-GYRO

Ano je to opravdu hračku, ale nikdy nic na dálkové ovládání jsem neměl, tak jsem z toho měl radost. Hned jsem doma urazil zadní vrtulku a jeden list na rotoru, tak jsem koupil náhradní díl a napadlo mě to pustit venku. Říkal jsem si, že nefouká. Vrtulník nato měl jinej názor, udělal v mžinku frnk a po 20 metrech padnul z 10 metrů volným pádem, do té doby byl zcela neovladatelný. Takže teď zase radši urážím listy rotoru doma :-)

neni to náhodou to co umí lítat jenom dopředu a dozadu a otáčet se kolem osy? to mě vždycky štvalo u těhle levných hajzlů. Pak se člověk nemůže divit že to ovládaji i androidem když to umí jenom tyhle dvě věci. Škoda toho, přitom by stačilo tak málo aby se s tim dalo normálně lítat ale to už by zase nebylo pro každýho no. škoda.
Naposledy upravil(a) hapi dne 18 Jan 2013 10:15, celkem upraveno 1 x.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

disk píše:Já jsem ho složil, nechal od zkušenějších seřídit a pomalu zkoušel. Řikali, že jsem blázen, když si nedám kruh na lyžiny a netrénoval na pc simulátoru. Ale já se to chci naučit rovnou.
Už byl i pád z jednoho metru. Sice dopadl na lyže, ale listy rotoru se prohnuly a urazily celý ocas. Tak jsem si šel koupit díly za šest tis., poskládal, opět nechal seřídit a trénuji dál.
Pak mám ještě letadlo z elaporu, 1,2m, silný el. motor. To je na odreagování. To lítá samo.

sem viděl na letišti týpka s vlastní konstrukcí dvouplošníka na benzín a to byl tak nádhernej a lehkej let. Lítal s tim daleko a najednou mu došel benzín. Říká, klídek chlapci a doplachtil cca 50m bez motoru na plochu před nim a lehoučce přistál. Fakt úžasný. Ne jako takový ty přemotorovaný necky co po vysazení motoru letí k zemi.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ocior

Příspěvekod ocior » 12 years ago

Bez motoru, jen s kusem "latky" nad hlavou :wink:
Přílohy
pecin.jpg
pecin.jpg (52.63 KiB) Zobrazeno 1855 x
0 x
Dan Skoupý

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

hapi píše:
hafieror píše:Tak s tím autem bych si taky zařádil. My dostali za prodej pc tuhletu hračku
http://www.rc-rcmodely.cz/rcmodely/esho ... -V2RC-GYRO

Ano je to opravdu hračku, ale nikdy nic na dálkové ovládání jsem neměl, tak jsem z toho měl radost. Hned jsem doma urazil zadní vrtulku a jeden list na rotoru, tak jsem koupil náhradní díl a napadlo mě to pustit venku. Říkal jsem si, že nefouká. Vrtulník nato měl jinej názor, udělal v mžinku frnk a po 20 metrech padnul z 10 metrů volným pádem, do té doby byl zcela neovladatelný. Takže teď zase radši urážím listy rotoru doma :-)

neni to náhodou to co umí lítat jenom dopředu a dozadu a otáčet se kolem osy? to mě vždycky štvalo u těhle levných hajzlů. Pak se člověk nemůže divit že to ovládaji i androidem když to umí jenom tyhle dvě věci. Škoda toho, přitom by stačilo tak málo aby se s tim dalo normálně lítat ale to už by zase nebylo pro každýho no. škoda.

Ano je to tak, ale pro někoho kdo nedržel v rukou nic jiného je to na vyblbnutí dostatečný.
0 x

e_ma

Příspěvekod e_ma » 8 years ago

Zdravím, my jsme si teď nedávno pořídili tohle autíčko: https://www.rcprofi.cz/rc-auto-maverick ... ourse.html a jsme zatím hodně spokojení :). Máte ho také někdo??
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 8 years ago

e_ma píše:Zdravím, my jsme si teď nedávno pořídili tohle autíčko: https://www.rcprofi.cz/rc-auto-maverick ... ourse.html a jsme zatím hodně spokojení :). Máte ho také někdo??

Opatrně s tím promováním ;-)
1 x

e_ma

Příspěvekod e_ma » 8 years ago

Jen jsem se zeptala jestli někdo nemá zkušenosti :)
0 x