Dostal som istu varku ubnt zariadeni, ktore vsetky vykapali len tym ze sa vytiahli z elektriny, zapli sa spat a uz nesli.
http://skfree.net/index.php?name=PNphpB ... light=ubnt
nemam presne poznacene aka to bola seria...kedze az dodatocne som nahodne objavil tuto temu....ale presne to sedi...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Chybna seria ubnt
jj měl jsem je, už jsem 3ks reklamoval, dodávka byla někdy v dubnu. V i4 bez problémů obratem vyměnili za jiné. V recovery modu tam jde narvat jen FW 5.3.5, ale stejně nejede web rozhraní. 2ks jsou ještě někde u zákazníků....
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak ono je to jasne, officialne se uz ty 00:27 a 00:15 nevyrabi ... uz jen DC:9F ... tudiz pokud nekdo koupil jeste stare macy, klidne to muzou byt ty kusy co cinan sam vyrabi, nema macy tak tam opakuje furt ty co mel 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:tak ono je to jasne, officialne se uz ty 00:27 a 00:15 nevyrabi ... uz jen DC:9F ... tudiz pokud nekdo koupil jeste stare macy, klidne to muzou byt ty kusy co cinan sam vyrabi, nema macy tak tam opakuje furt ty co mel
pockej z teho by teda vychazelo pokud to chapu dobre ze to jsou ty "falesne " kusy?
0 x
ppp76 píše:Viktor Novotný píše:tak ono je to jasne, officialne se uz ty 00:27 a 00:15 nevyrabi ... uz jen DC:9F ... tudiz pokud nekdo koupil jeste stare macy, klidne to muzou byt ty kusy co cinan sam vyrabi, nema macy tak tam opakuje furt ty co mel
pockej z teho by teda vychazelo pokud to chapu dobre ze to jsou ty "falesne " kusy?
moze byt...
0 x
Nestrašte mě, mám tu na stole poslední várku Bulletů přišla mezi svátky - datum výroby březen 2012, test engineer Bowen Zhao nebo Wang Jun, firmware V5.3.5 nebo V4.0. MACy 00:27:22. Podezřelé je to datum výroby, ještě se mě nestalo, že by byly starší než 4 měsíce. Hologram na nich je.
Zkusím do toho nahrát poslední firmware a uvidím.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Selič píše:Nestrašte mě, mám tu na stole poslední várku Bulletů přišla mezi svátky - datum výroby březen 2012, test engineer Bowen Zhao nebo Wang Jun, firmware V5.3.5 nebo V4.0. MACy 00:27:22. Podezřelé je to datum výroby, ještě se mě nestalo, že by byly starší než 4 měsíce. Hologram na nich je.
poskusaj to doma vytahuj zasuvku z elektriny a zapajaj spat, tak odchadzaju....popripade napis ubnt o overenie danych MAC a danych ludi co to testovali...
0 x
Varování o padělku UBNT NSM5
10.1.2013
Vážení zákazníci, informace od UBNT, po přehrátí firmwaru u NSM5 na verzi 5.5.2 v NSM5 může zobrazit varování, že zařízení je padělek. Toto hlášení se může zobrazit u výrobní série 1209T. To znamená u kusů vyrobených začátkem března 2012. Zařízení klasicky reklamujeme.
discomp.cz
ono o tomto presne pisal Rob Pera ze problem vyroby v Cine je dokonale kopirovanie, pred ktorym sa neda nijako uchranit....takze maju s tym asi velky problem.....
10.1.2013
Vážení zákazníci, informace od UBNT, po přehrátí firmwaru u NSM5 na verzi 5.5.2 v NSM5 může zobrazit varování, že zařízení je padělek. Toto hlášení se může zobrazit u výrobní série 1209T. To znamená u kusů vyrobených začátkem března 2012. Zařízení klasicky reklamujeme.
discomp.cz
ono o tomto presne pisal Rob Pera ze problem vyroby v Cine je dokonale kopirovanie, pred ktorym sa neda nijako uchranit....takze maju s tym asi velky problem.....
0 x
ppp76 píše:Tak proc vyrabi v cine kdyz o problemu vedi
Preco vyrabaju vsetci v Cine ked o probleme vedia?
http://www.rjpblog.com/2012/07/30/manuf ... rotection/
aby si sa dostal do obrazu
0 x
To je sice hezky ze je tam nejaky protection ale je to k prdu kdyz ve finale sedi nasranej zakaznik ze musi neco posilat zpet dodavateli a cekat na original 

0 x
- midnight_man
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hm to mam jako vsechny radia pripojovat k netu ? Tyka se to i DC:9F ?? ... posledni varka z discompu je dc:9f .. zpracovano uz pul baliku .. krom barvy lehce tmavsi nez bylo zvykem u bileho locoM5 jsem si niceho nevsiml .. fw 5.5
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Tento rok som ešte nekupoval ale to čo došlo koncom minulého všetko 00:27 .
A to som bral min z troch eshopov vrátane i10.
A to som bral min z troch eshopov vrátane i10.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
i10 nepoznam ... ale beru v discompu, wifihw, penta ... v podstate nejvic v techto, chodilo do posledka 00:27 .. az posledni bedna ted DC:9F ... v tech 00:27 bylo 5.3.5 a ja to vsechno prehraval na 5.5 ... v podstate nic neobvykleho .. mozna tak z 100 ks jeden nebo dva spatne ... u tech poslednich me jen prekvapila barva, jinak vse se zda byt ok
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education