❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pepulis

Re: Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP

Příspěvekod pepulis » 12 years ago

ppp76 píše:Resis neresitelne ... nad necim takovym sem uz prestal premejslet :wink: ... nekdy staci ze si poridis lepsi novejsi auto ... klient odesel a z drbarny sem se pak dozvedel ze odesel ze prej na nem moc rejzuju (300 je asi hrozna vata a desne an tom bohatnu) ... prosta zavist taky duvod k odchodu :wink: nektery duvody jsou prapodivne a normalne uvazujicimu cloveku naprosto nepochopitelne :roll:

Cloveka to i po tech letech zamrzi, ale co se da delat. Me spis jen zarazi chovani nekterych, mysli si, ze si k nekomu kdo bydli ve stejne vesnici muzou dovolit nevim co, uz vidim, jak by si neco podobneho dovolili k O2 apod.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jo jo .. je to tak, zavist je ceske svinstvo ... lidi udelaji neco u bez jakeho koliv uzitku, jen pro sve vnitrni naplneni ( jak se tu pise, odesel protoze mas nove auto, tomu dokazu uverit ... )
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

pepulis píše:Cloveka to i po tech letech zamrzi, ale co se da delat. Me spis jen zarazi chovani nekterych, mysli si, ze si k nekomu kdo bydli ve stejne vesnici muzou dovolit nevim co, uz vidim, jak by si neco podobneho dovolili k O2 apod.

hele casem prijdes na to, ze se treba vrati ... ja jsem tomu kdysi neveril, rikal jsem si ze jim to hrdost enda se vratit ... ale opak je pravdou .. nekteri se vrati rovnou reknou ze se vraci ... nekteri si proste tebe znova objednaji a delaji jako ze se vubec neznate :D
0 x
- programming
- development
- education

pepulis

Příspěvekod pepulis » 12 years ago

Viktor Novotný píše:
pepulis píše:Cloveka to i po tech letech zamrzi, ale co se da delat. Me spis jen zarazi chovani nekterych, mysli si, ze si k nekomu kdo bydli ve stejne vesnici muzou dovolit nevim co, uz vidim, jak by si neco podobneho dovolili k O2 apod.

hele casem prijdes na to, ze se treba vrati ... ja jsem tomu kdysi neveril, rikal jsem si ze jim to hrdost enda se vratit ... ale opak je pravdou .. nekteri se vrati rovnou reknou ze se vraci ... nekteri si proste tebe znova objednaji a delaji jako ze se vubec neznate :D

To mas pravdu, to se mi uz stalo a popravde jsem v to nikdy nedoufal. Problem nebyl z me strany ke klientovi, ale v jeho komunikaci se mnou. Uvidime casem.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Ale sou i taci kteri zaplati vodoprdum vic za horsi lajnu jen aby tys z nich nemel korunky a nahodou nejel v necem lepsim nez on ... vetsina tehle se rekrutuje ze strednich vrstev .. chudina chce dobrou cenu za dobrou sluzbu a horni vrstva nekouka na cenu ale na kvalitu sluzeb a rychlost reseni pripadnejch problemu protoze pro ne je cas drahej a stredni vrstva jez jeste neni na manazerskem postu a ne a ne se na nej dostat protoze nad nima je nejakej jak rikaji "protekcni hajzlik" ma roupy a zavist :lol: apon takovou mam letinou zkusenost
0 x

kousek

Příspěvekod kousek » 12 years ago

jj, závist funguje asi všude stejně. spolupracujeme s jedním místním podnikatelem, žádnej blb s břebujelím egem, proste normalní chlap, co chodí do vesnické hospy na pivo, fotbal atd. přitom ale jeho měsíční příjem je min šestimístný. FVE, regionalní televize ad.
když přijdu do hospy a tak to je mazec! pomlouvání a urážky a dokonce i vyhrožovaní mě, že prý se s ním bavím. a že já jsem taky "podnikatel"(zloděj) a ať si ho vrazím do zadelky.
Před rokem byl muj dobrej kamos u mě na kave v kanclu, akorat jsme s učetní probírali obrat, za tyden šel po městě drb, že jsem si k vánocum dal premie 3 míče :D v tu dobu jsem kupoval barak na Hypo, nikomu už nevysvetlíš že platíš 13k/měs na 25 let :)
Mam známe ve švycarsku, slovinsku, italii a anglii a toto funguje jen u nás :(
nejlepší obrana je utok! přiložit pod oheň at je o cem drbat :D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jo souhlas, take mam zname "venku" a je fakt, ze proste tyhle zavistive blbosti se resi jen v cesku ...
0 x
- programming
- development
- education

kousek

Příspěvekod kousek » 12 years ago

dle mého za to muže 40 let vlady komoušů, kdy se udavalo na členy rodiny,příbuzné a sousedy, plošně se kradlo. všichni se měli stejně " dobře" :D
To byla masivní devastace moralky lidí.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

no vidim to podobne ... a nejvic me se*e kdyz me tchyne tvrdi jak za komousu bylo lepe .. jak mela co potrebovala ... ze ted sice jsou obchody plne a muze jet kam chce ale nema na to .. takze vlastne pred tim ji bylo lepe :(
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

No driv meli lidi prachy ale zas za ne nemeli co kupovat , jedine zes byl zelinar nebo reznik ty se nemeli blbe nikdy :)
0 x

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

Ani to už nieje čo bývalo . Cez leto kupujem zeleninu výhradne u nejakého súkromníka , z jedným som sa dal do reči a sám priznal že asi to robí posledný rok , lebo ludia kupujú lacnú zelinu v hypermarketoch a jemu sa to za tie prachy neoplatí pestovať. No škoda takých lebo ja tie z hypermarketov absolutne nemusím . Ono to vyzerá ako rajčiny , paprika , cibuľa , ale vôbec to tak nechutí.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jasne protoze se to vozi jeste zelene z tramtarie ... taky ty hypermarketove sra*ky nemusim
0 x
- programming
- development
- education

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Netuším jestli těch 500mil už Kellner odepsal, ale tarify 189 a 249Kč za až 20Mbit s wifi a 2 měsíci po koruně tomu u internethomu odpovídají. Jestli se na tom dokáží uživit tak jim tleskám.
http://www.internethome.cz/internet/
Každopádně po kolících kteří chtěli sebevědomě firmy s ARPu kolem 400Kč a mottem že to O2 dostane spátky se slehla zem.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 11 years ago

David: No ale odnekud ty finance budou muset tahat, protoze jsem se v tydnu bavil s clovekem, ktery jim dela provizne smluvni servis a ten je nadseny. Pry je IH konecne cenove konkurence schopny, zacali posilovat AP (co jsem videl tak ulitavaj na sektorech jirous JSC-16-60 N MIMO 19dBi).
Tak nevim.... :o
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Třeba je to fakt ziskové/udržitelné i s ARPu kolem 190Kč bez DPH :D .
0 x