❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

"zapujceni" licence mikrotik x86 L4

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

"zapujceni" licence mikrotik x86 L4

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

resim problem, ze jsem u i4 zakoupil licenci L4 na mikrotik,ale dementi mi neposlali mailem OEM-ID, ktere je nutno zadat do toho jejich licencniho formulare aby ten jejich system vygeneroval klic.

nemel by nekdo moznost "zapujceni" - vygenerovani klice na zaklade soft-id z mikrotika s tim ze bych mu pak az se i4 rozhoupe vygeneroval licencni klic pro jeho mikrotik ?

celkem me to casove tlaci...

tHx

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Selič

Příspěvekod Selič » 12 years ago

resim problem, ze jsem u i4 zakoupil licenci L4 na mikrotik,ale dementi mi neposlali mailem OEM-ID, ktere je nutno zadat do toho jejich licencniho formulare aby ten jejich system vygeneroval klic.

Protože to posílají obálkou poštou tak to nemusí hned být dementi...

nemel by nekdo moznost "zapujceni" - vygenerovani klice na zaklade soft-id z mikrotika s tim ze bych mu pak az se i4 rozhoupe vygeneroval licencni klic pro jeho mikrotik ?

Jedno OEM-ID mám, co za to?
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

Cheprer

Příspěvekod Cheprer » 12 years ago

mam nainstalovano na ide flash modulech... kdyby si chtel, muzes se stavit v OL... teda pokud by to z toho nejak slo vytahnout, tak ti to klidne nejak udelam, ale nevim jak. l4 mam cca 10ks na flash-ide
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

pcwifi

Selič píše:

Protože to posílají obálkou poštou tak to nemusí hned být dementi...

Jedno OEM-ID mám, co za to?

obalkou ??? a vod kdy...chodi to mailem...jednu licenci sem aktivoval uspesne pred par dny a vse ok az ted se kokosi zasekli a me tim pekne nasrali.

uz nic, uz je to rekneme neaktualni, nebo spise v takovem stavu, ze odhaduji ze to preziji do doby, nez se lina i4 rozhoupe.

tHx

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

pcwifi

Cheprer píše:mam nainstalovano na ide flash modulech... kdyby si chtel, muzes se stavit v OL... teda pokud by to z toho nejak slo vytahnout, tak ti to klidne nejak udelam, ale nevim jak. l4 mam cca 10ks na flash-ide

cagos, olmec moc daleko, ja sem vod brna :D ale i tak diky.

PW
0 x

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

pcwifi píše:obalkou ??? a vod kdy...chodi to mailem...jednu licenci sem aktivoval uspesne pred par dny a vse ok az ted se kokosi zasekli a me tim pekne nasrali.

uz nic, uz je to rekneme neaktualni, nebo spise v takovem stavu, ze odhaduji ze to preziji do doby, nez se lina i4 rozhoupe.

tHx

PW

Mne vždy prišla obálka v nej žltá A4 na ktorej bolo to číslo .
0 x

pcwifi

http://uloz.to/xH3gSKK/licence-jpg

nechapu proc posilat prostou info necim staromodnim jako je obalka + posta...to je jakoby mi potvrdili registraci na nejakem eshopu dopisem postou... svet se zblaznil...

PW
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Tak znáš to, i4 dává vždycky něco navíc :)
Proč to nekupuješ přímo na mikrotiku?
0 x
T-T

pcwifi

nakupuji licence 1x za dlouho...proto si s tim nedelam az tak hlavu.

PW
0 x