net.work píše:dost rozplyvani... pred vlastnim pouzitim durazne doporucuji zkonzultovat kompatibilitu Vasich kamer s IPcorderem - ja na to doplatil - na onvif zapomente, neni to pouzitelne (oproti tomu synology vali pres onvif jak vztekle)...
A o aroganci obchodniho oddeleni koukaam se tady ani nezminuji radsi...
O delce reklamace 29dni radsi taky ne...
no já to chápu ale ty sis vlastně koupil kamery který v seznamu nemají. Já si koupil ipcorder a podle toho vybral kamery a na několik místech to jede totálně bez problému. Vycházeji mi se všim vstříc ale možná je to tak kvůli tomu že už jsme u nich toho mraky objednaly za tučný ceny. Předpokládám že si u nich nevzal pár kamer za 70 tisíc. Nikdy jsem tedy ani s obchodním oddělením nemluvil, mám kontakt na obchoďáka se kterym si vždycky napíšu pár řádků a vyřešíme to. I zápůjčka nebyl problém. No ale chápu že to může vyznít jako když Viktor mluví o alcomě

Nicméně hračky typu synology na kamerovej systém nedoporučuju ale to je každýho věc. Synology + kamera je dobrá tak na domácí použití.
Snapshoty si nech posílat kamerou na ftp. A jsme u toho, když si koupíš shit kameru tak zapláčeš všude. Vždycky vybírám kamery extra pro lokace podle toho jakou scénu maji snímat. Dneska už jedině s h264 kvůli úspoře dat pro live view + zabraný místo na disku. Při 30 kamerách už je to extrém. Dál taky je třeba počítat s tim že i takový synology nemusí zvládnou obsloužit 30 kamer. Tady se taky jedná o to jaký kamery to jsou. Jde totiž o to jak složitá je obsluha konkrétní kamery pro server atd. atd..