potreboval bych nekomu popsat jak routuju celou sit ,ale v soucasnosti mam uz 200 klientu a jen bych chtel vedet jestli je to vse dobre nastavene.
poradi nedo?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
peosim zkusenejsi poskytovatele......
FAny1000 píše:potreboval bych nekomu popsat jak routuju celou sit ,ale v soucasnosti mam uz 200 klientu a jen bych chtel vedet jestli je to vse dobre nastavene.
poradi nedo?
Tý brïo při 200 klientech se teprve zajímat o to jestli to děláš správně mi připadá komické

0 x
to je fakt
ale furt tady slysim nepozivat bridge nepouzivat wds atd,(ale nikde jsem se nedocetl proc) jde mi spis o to jestli to zakladne funguje dobre bez zbytecneho pretezovani site atd.
nejde mi o routing jako takovy potrebuju zjuknout obrazek ,kde namalovane obecne schema site .
ale furt tady slysim nepozivat bridge nepouzivat wds atd,(ale nikde jsem se nedocetl proc) jde mi spis o to jestli to zakladne funguje dobre bez zbytecneho pretezovani site atd.
nejde mi o routing jako takovy potrebuju zjuknout obrazek ,kde namalovane obecne schema site .
0 x
Nemám rád INTERNET................. 

FAny1000 píše:to je fakt
Tak posli schema site, se ti na to mrknu ve volne chvilce.. pis na ICQ...
0 x
FAny1000 píše:to je fakt
Asi nectes vse, protoze u nekterych prispevku je napsane proc nepouzivat bridge a to protoze to vytezuje vice cpu a dokonce to tady nekde Jali demonstativne ukazoval v grafech.
0 x
pepulis píše:FAny1000 píše:to je fakt
Asi nectes vse, protoze u nekterych prispevku je napsane proc nepouzivat bridge a to protoze to vytezuje vice cpu a dokonce to tady nekde Jali demonstativne ukazoval v grafech.
JJ, presne tak, bridge je sice transparentni zalezitost, ale bohuzel na ukor vykonu routeru.. Nekdy je sice nezbytne pouzit bridge, ale dle meho, tak v 80% situaci jde vpohode pouzit routovani a nevim proc to nekdo neroutoje, kdyz klidne muze .......
0 x