https://www.alza.cz/axago-ade-x1-d246593.htm
Nejsem si ale jistý, jestli by fungovaly ve spolupráci s tabletem. Předpokládám, že někteří z vás už tuhle záležitost někdy řešili, a proto mě zajímají vaše zkušenosti. Používáte to takhle někdo?
DarkLogic píše:Tak ted jsem jeste o neco radeji, ze na siti nemam ani jeden Mikrotik
hapi píše:ale na servisování mikrotiků je to v háji když nefunguje IP vrstva.
ludvik píše:Jak ty tablety teda všichni používají? Jako podložku pod kafe?
Kromě toho mikrotik má WebFig, nebo jak se to jmenuje, ne? Případně SSH/Telnet.hapi píše:ale na servisování mikrotiků je to v háji když nefunguje IP vrstva.
DarkLogic píše:Hapi, je známo, že budeš muset přidat svůj názor, i kdyby se zde otevřelo téma jestli hoří hovno. Přesto tě ale požádám...pokud nemáš co přínosného říct k dotazu v prvním příspěvku, tak to tady prosím nekomentuj.
hapi píše:DarkLogic píše:Hapi, je známo, že budeš muset přidat svůj názor, i kdyby se zde otevřelo téma jestli hoří hovno. Přesto tě ale požádám...pokud nemáš co přínosného říct k dotazu v prvním příspěvku, tak to tady prosím nekomentuj.
jestli ti vadí poznámka toho co by měl takovej servisní tablet umět tak sorry, asi nejsme nalazeni na stejnou vlnovou délku ale to poznáš až v terénu ale hlavně že máš cool věcičku, že?
ludvik píše:Což o to, MAC Telnet/Winbox je hodně killer feature. Pokud tedy nenarazíš na switch se storm control nebo na divnou verzi FW mikrotiku.
V každém případě by se mi líbil tablet co měl McKay z SGA. Ten ho připojil úplně všude a zjevně většinou drátem.