hapi píše:http://postimage.org/gallery/49s7cwwi/
Me by zajimalo jestli takoveto stineni pomuze alespon trochu.
hapi píše:http://postimage.org/gallery/49s7cwwi/

Ladik píše::-)
Ale ted vazne ma to nejaky smysl pokud jich budu mit vedele sebe vice, tech SXTcek? Treba 3ks tak 50cm od sebe?
 pokud jde o low cost. Jistě, parabola od pana šťourače to není ale ne všude se vyplatí je dávat ale zase nemaji absolutně žádný problém s nějakym omnitikem. (mě tak napadá že budu potřebovat brzo další dvě
 pokud jde o low cost. Jistě, parabola od pana šťourače to není ale ne všude se vyplatí je dávat ale zase nemaji absolutně žádný problém s nějakym omnitikem. (mě tak napadá že budu potřebovat brzo další dvě  )
 )

] jeden z kolegu,pri zkouseni v provozu byl vysledek uspokojivy.Litr teto barvy ale s postovnym vyjde temer na 2000,-Kc.
 ] jeden z kolegu,pri zkouseni v provozu byl vysledek uspokojivy.Litr teto barvy ale s postovnym vyjde temer na 2000,-Kc.Radek Úlehla píše:Ač mě tvoje názory někdy vytáčí, tak to aspoň stavíš rozumně a ne jako prase
 ). Předchozí majitel věšel antény na hromosvodovou tyč
 ). Předchozí majitel věšel antény na hromosvodovou tyč  což byl případ první fotky a kromě omnitika bylo všechno na tý hromosvodový tyči
 což byl případ první fotky a kromě omnitika bylo všechno na tý hromosvodový tyči   . Ale co si budeme povídat, pro někoho je to hard a pro někoho totální low. Pro nás je to rozumný řešení. Nahoře se to stále lehce klepe ale nic co by dělalo nějaký problém. Klepe se i 80ka trubka.
 . Ale co si budeme povídat, pro někoho je to hard a pro někoho totální low. Pro nás je to rozumný řešení. Nahoře se to stále lehce klepe ale nic co by dělalo nějaký problém. Klepe se i 80ka trubka.stouracpetr píše:Jirousovy boxy zkousel natrit grafitovou barvou uvnitr [ s vyjimkou vika] jeden z kolegu,pri zkouseni v provozu byl vysledek uspokojivy.Litr teto barvy ale s postovnym vyjde temer na 2000,-Kc.
 ale hlavní je že to funguje. Jistě, tam to asi ještě lépe odstíní boky a zadek o tom žádná ale za cenu tý barvy mám už parabolu.
 ale hlavní je že to funguje. Jistě, tam to asi ještě lépe odstíní boky a zadek o tom žádná ale za cenu tý barvy mám už parabolu. a taky kdyz vylezu navrch tak si nepripadnu jak opice na lijane
 a taky kdyz vylezu navrch tak si nepripadnu jak opice na lijane  ... hold jsem zvykly z casu eurotelu delat veci trosku jinak
 ... hold jsem zvykly z casu eurotelu delat veci trosku jinak
stouracpetr píše:Pomuze,ale strasne se po tom tloustne.Jsou maslove.